Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/wickedgirl

Marketing

=)

hehe... samo mi vi povecavajte statistike... =) LOL
i tako... ma danas... prejebeno dobar dan, stvarno nemam rijeci... nakon dvomjesecnog trazenja novog albuma od hima-dark light, konacno sam ga dobila!!! i sad ga slusam i pjesme su suuuuper, uglavnom, jos cekam od urbana i novi od letovca, onda ce mi kolekcija, donekle biti popunjena...=)
jutros sam se probudila i osjecala kao da me netko prozvakao, doslovno (mislim, usporedba je svjetska,nema sta...) ali tako mi je bilo lose, znate, ono kad vam nitko ne treba i nervozni ste na sve i svakog bez razloga...i lijepo ja procitam horoskop kad ono: dan ce vam biti super, zdravlje, ljubav... sve... i pomislim da,da kako da ne, bas se tako i osjecam, ali kad sam dosla u skolu... samo neka pozitivna energija... mozda sam trebala ovaj post nazvati happy(part III) ali nisam, da ne ureknem ono sto mi je danas bilo dobro! =)

a tekma... to je posebna prica, dogovarali smo se da cemo ici gledati, ali kako smo "zaista slozan" razred pola nas je bilo, a pola je gledalo tekmu... i naravno, od sest decki u razredu(s time da je jedan bolestan-alene ozdravi sto prije!!=)))dva su ostala u razredu, a ostali su gledali tekmu i naravno dosla profka i pocela nesto srat da kako mozemo otici ovo ono... i rekla da ce svi kojih nema dobiti neopravdani mada smo ju mi zamolili ako netko moze otici po te kojih nije bilo, nije dozvolila... i jedan decko, cije mi se ponasanje nikad nije svidjalo se digne i kaze: ako ce oni dobiti neopravdani onda cu i ja! i izadje iz razreda... e, mislim, svaka mu cast... to znaci biti faca... barem tako ja mislim =)

od ostalih novosti nista... razmisljam o odlasku do tocke ili booke ili palacha... ovisi tko i kada svira,koliko je upad, gdje, u koliko sati, mogucnosti prijevoza... da, to vam je kad zivite u selendr,daleko od grada... pa vas moraju starci voziti, pa ne mozete ni posteno pit... a jebi ga...cekam faks da se odselim negdje i uzivam! =))

to bi bilo sve od mene za veceras... (hahaha... pisem postove vec tri dana za redom, valjda pokusavam nadoknaditi izgubljeno vrijeme! LOL)

kissssssssssssssss

Post je objavljen 02.02.2006. u 20:28 sati.