Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/sarlene

Marketing

13. siječnja 1975.

Napokon smo se vratili u školu. Pomalo mi je nedostajala. Sada Celly prdi u svom toplom krevetu, mislim njezina obitelj ne hrče, oni prde da bi lakše probavili sve ono sirovo meso. Božić mi je bio dobar, jedino sam se ražalostila jer profesor Dumbledore nije došao, imao je nekog hitnog posla, pa je morao ići se boriti s onim glupim Voldemortom. Sinoć dok smo igrali šah, hvalio mi se svojim novim ožiljkom na koljenu, ima neki čudni oblik londonske podzemne željeznice. Stvarno je čudnovat taj profesor Dumbledore, na laktu ima ožiljak u obliku Tweetyja.
Severus me davi svojim izljevima ljubavi, jučer mi je dao poruku tipa…

OH SAVRŠENA SARLENE ZALJUBI SE U MENE

Mislim da je dovoljno reći da imam oveću kolekciju takvih porukica, a najbolja mi je ona

SARLENE IMAŠ TAKO DIVNU KOSU, VOLIM TVOJU NOGU BOSU, PREPORUČI MI SVOJE ŠAMPONE, VIŠE NE RABIM TVOJE TAMPONE…

Mislim da li će tome tipu ikad biti više jasno da između mene i njega više nema šanse…
Celly ima novog dečka. Za razliku od prijašnjih ovaj je normalan. Zove se Regelus Black, brat onog Potterovog potrčka. Ne zovem ja tako Siriusa, to je Severus mu dao nadimak. Ja mislim da je Sirius čak pomalo sexy, onako kad sa svojom smeđom darkerskom kosicom rašćerupanom hoda školom baš kao da se sekundu prije hvatao s nekom u grmlju. Za razliku od njega, Regi, kako ga zovemo, je pravi šmokljan. Znaš ono soba mu je najčistija u cijelom domu.
A moj Siniša je pobijedio na natjecanju imitatora Elvisa Presleyja. Postao je slavan diljem svijeta, slika če mu izići u slijedećem broju okeja. Nisu ga uspjeli ugurati na neku stranicu u ovom broju, bili su prezauzeti ispovijedima Lindsay Lohan, baš cijeli svijet zanimaju njezine prave/lažne grudi. Ljudi tu smo foru već vidjeli, glupo je kad netko imitira Sritney Bears.
Inače, ove godine će se održati svjetsko prvenstvo u metloboju, kao i uvijek Hrvati su veliki favoriti. Kaspijan se sav ufurao u to, mama mu je Hrvatica, izrađuje neke transparente. Meni je najzgodniji onaj njihov igrač Laž Blacković. To je pravi komad.
Ben se ispisao iz škole, dok je bio kod babe i dede na Grenlandu upoznao je neku Eskimku, zaljubio se, napumpao ju je, ona nosi blizance, tako da se odlućio oženiti i živjeti u igluu. Meni se nitko trenutno ne sviđa, letim poput leptira s cvijeta na cvijet i oblazim mali svijet… Kako sam pjesnički raspoložena, samo što ja za razliku od Severusa znam pisati pjesmice, a on je beznadni slučaj… Poosa svima…


Post je objavljen 02.02.2006. u 20:01 sati.