Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/marijanmalcevic

Marketing

Depeche Mode

SUPER-TURBO-MEGA-EKSTRA-FAKINANBELIVBL EKSKLUZIVNO!!!
Imam svjecki ekskluziv!!!
Sinoc smo u hotelskom baru zabrijali s clanovima grupe Depeche Mode, koji su u Marseilleu u sklopu svoje svjecke turneje. Cijelu vecer smo jedni do drugih lokali u birtiji, a na kraju se sviralo na klaviru i revalo na sav glas.
Jebate, radi se o jednoj od najpoznatijih svjeckih grupa, a ja sam ih uspio snimit u trenucima opustenog tulumarenja, kad su novinari najnepozeljnije osobe, pogotovo ako su kao ja iz neke lijeve drzave i nemaju nikakve veze s pracenjem svjecke pop-glazbe.
Naravno da sam najprije poslao tekst za svoje novine, ali s ovakvom ekskluzivom moram pocastit i blog svoj jedini. Jedino me jebe kaj moram strikat po francuskoj tastaturi koja je skroz naopacka i nema dijakritickih znakova.

Ovde se Martin Gore slikao zmenom, iako pojma nije imao tko sam i sta sam. Da je znao, vjerojatno bi me odjebo. Malo sam smešno ispal, valjda zato kaj sam u sebi imao neznamkoliko viskija. Za njega ne znam kaj je sve utrpal u sebe.

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Ovde on pjeva dok neki tip kojeg ne poznam mlati po klaviru.

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

A ovaj cviko s naci imidzom je Andrew Fletcher...

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Davida Gahana nije bilo s drustvom. Culi smo da je jako senzibilan i voli se skrivati u svojoj sobi. Danas ujutro cak smo ga vidjeli kak se sunca kod bazena.

Nije bilo lako ovo izvest, jer su dva bodigarda siroka ko trokrilni ormari cijelo vrijeme pazili na pop-zvjezdice i zabranjivali snimanje. Cak me jednom gorila na silu prekinuo dok sam stvarao video zapis. Ali, rekel sam "ne bu mene nitko jebal" pa sam uz pomoc raznih trikova i laži uspio napravit dosta upotrebljivih slikica.

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Slikice su u mojem foto-albumu.



Post je objavljen 02.02.2006. u 20:00 sati.