Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/pantera2you

Marketing

Dobro je zvati se...

Lutam ja tak danas po Belom gradu (zgubim se više od jednom), tražim parking, ludujem (bojim se paukića), nakon sedam krugova sparkam se kam ne trebam…Dobro, autek me je dočekal tam gdje sam ga i ostavila. Malo lupljen, ali i ovak je sav zbuban pa još jedna rupa- koga briga! Nemam purgerske tablice pa sam na udaru svih sudionika u prometu. No i za to me zaboli…
Prošla sam opet neke već doživljene torture i konačno slijedi onaj dobar dio dana…E da, upoznah je, najzad! Ah, ta divna stvorenja!
Koja je šansa da nekoga nikad u životu nisi vidio, pričao tek nekaj malo (ništ previše tema koje život znače), a ta osoba ti je sjela kao da je poznaješ oduvijek? Koja je šansa da istoj toj osobi možeš reći ono kaj ni sam sebi nisi u stanju priznati? Ona je lagana (ne u tom smislu riječi, dragi muškarci), jednostavna, dobra, ona je baš onakva kakva zaista je…njezina slika stoji uz svaki pojam svih dobrih superlativa. Da, sretni su oni koji to dožive makar jednom. Eto, sretna sam ja… Djeluje li ovo kao neka čudna sapunica koju je u stanju izrežirati samo žena? Možda…ali ipak nije. I ne mogu reći koliko će to trajati. Ne znam jesmo li se jedna drugoj urezale duboko (bez obzira na to kratko vrijeme koje smo provele zajedno) ili je to bio tek jedan jedini susret, nikada više ponovljiv, ali sam sretna… i zahvalna… Kažem, nitko nam nije odredio rok trajanja, ali sam u svoj album pohranila još jedno prijateljsko lice, još jednu plemenitu gestu, još jednu divnu sliku…i kao takva živjet će u mom sjećanju zauvijek…

A sad draga, poem, kao što obećah (umoljava se cijenjena publika da se suzdrži od smijeha i zločestih komentara)…

Pomislila maza jednom kako pjesme znadem tkati
A ja tada pomislih:-hm, to ipak treba znati.
I odvažih se na taj korak
I već znadem, put je gorak
Al da dokažem i sada svima
Tko sve diplomu danas ima!


……………….
Mazo, ne mogu. Ostatak pjesme je bio strašan. Napisala sam još nekoliko strofa, ali….ne mrzim se baš toliko da ću sama po sebi pljuvati.

p.s. mazo, ona slikica gore…jel nas je dobro konobar uslikao danas? Mislim, čini ti se da smo ok ispale? Da sam znala da će biti toliko dobra i dostojna bloga, ljepše bih se obukla :)))))

p.p.s. ljudi, od sutra vam se aktivira novi virus Nyxem-E Windows i nastavlja se svakog trećeg dana u mjesecu. Napada Windovs XP, 2000, 98 i ME. Najčešće dolazi u attachmentima koji sadrže pornografske sadržaje (ko fol) i briše datoteke s podacima. Znači, otpuhnite prašinu sa spywarea, adwaera, malo firewalla i arhivirajte si podatke. Možda ne bu ništ...no, ja sam svoju zaštitu pokrenula! Dobro je živjeti s comp freakom!

Post je objavljen 02.02.2006. u 18:43 sati.