Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/bluezgpain

Marketing

AuToMaTiK FlEgMaTiK

Da ne duljim sa tim da nisam imao ideje za pisat post, jer sam imao, al su bile glupe teme nakon kojih nitko više nebi dolazio na ovaj blog pa sam onda oslučio preskočit pisanje takvih sranja.

Dakle...

Danas je bio jedan zanimljiv dan. Ujutro se nije moglo naslutiti što će se danas dogodit. Bilo je ful hladno i pol milimetra snijega (to tek tolko da se skliže...to je za imidž). Imao sam danas proklet predsat. Taj šugavi četvrat i još šugaviji emik... No da ne duljim sa tim glupostima, prijeći ću na stvar. Kako bi skontali o čem pričam, uputit ću vas u događaje.

Dobio sam veliku želju za sviranjem svojih pjesama na akustičnoj gitari, a kako nisam imao niti jednu laganicu među pjesmama koje sam napisao, nastala je pjesma Fade Away. Koliko me moje sječanje služi, to je bio onaj petak prije dva tjedna.

Već sam sutradan (dakle u subotu), počeo nekaj malo skladat neku laganu melodijicu. Svidjela mi se pa sam je snimio. Imao sam u planu snimit riječi i melodiju posebno i onda to sve sklepat na kompu do nedjelje navečer. Ali to naravno nije bilo tako... Onda je počela opet škola i jednostavno sam smetnuo pjesmu sa uma. Krajem tjedna sam opet malo uzeo gitaru u ruke i odsvirao cijelu pjesmu. Snimio sam u na mob i pustio jedan dan Petru. Svidjela mu se i dogovorili smo se da će on snimit refren na distorziji i skrpat neke lagane bubnjeve, neki ritam i onda ćemo to spojit sve zajedno. To je bilo ja mislim prije 2-3 dana i onda danas... Danas smo bili ful dobro raspoloženi i osnovali smo bend. Mislim, jednostavno sam to tu morao napisat. Ful sam presretan i ne znam kaj bi napravio od sreće! Jedino kaj me brine je to kolko bu nas držalo to "bend" vrijeme... Nadam se da to neće bit samo jedna kratka prolazna faza...

Sad bi ja kao trebao reći kako se bend zove, ha? Pa ajde, onda bum reko... Zovemo se Automatik Flegmatik. To ime nam se činilo fora i tako, pa smo ga odabrali za ime benda. U bendu sviraju: Petar (bubnjevi), Sven (bass gitara) i Niksa i ja (mi sviramo gitare i pjevamo).

Znam da će si sigornu većina vas mislit: "Ha ha ha koje budale! Automatik Flegmatik! Ma kak oni mogu imat bend???!". E takvima poručujem da odu u penis! Mi ne sviramo savršeno, pogotovo ja, al jebiga važno je da se trudimo i zabavljamo, tako ja mislim i to mi je dovoljno. Dakle, kad završimo pjesmu, ja ću vas obavjestit pa ak bu neko bio zainteresiran sredit ćemo da ju i dobije.

Tolko od mene zasad. Nemojte biti ljeni, pišite komentare i to bi bilo to.


(19:16)Kako to nije to, evo dodatka postu. Sad me nazvao Pero da mi kaže da mu je prejebena pjesma (tek je sad vidio riječi) i rekao mi je da vam kažem da ćemo ostvarit planetarnu popularnost! In addition to that sastavio je najbolju distorziju na svijetu! Hm, jel reko još kaj... A neznam, nemrem se sjetit, uglavnom, sad smo nabrijani na pjesmu, uskoro je možete očekivati u cd-shopovima diljem Lijepe Naše :)) Automatik Flegmatik rula! ;)



Post je objavljen 02.02.2006. u 14:23 sati.