Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ogromnosmece

Marketing

Alaaa.. . prika

Daj ljudi pun mi je kurac svega kad nepusim samo se zivciram ,
dodje mi da poludim da se bacim od nekud u nekim trenutcima kad me neko a taj neko moze bit mater neki tip mozda neki prijatelj ma sviiii . ..
Ajme majko i sad kad sam bija zapalija trubu kako sam se bija lipo ukoka to je nesto strasno doceka posli skole koja je bila krozno ukurcu spusija sam nemam pojma ni ja kolko aseva ono profesori su me upilali i tako da vam nepricam znam da znate kako mi je i napokon docekam zadnje zvono izletim vanka .. . i dis bolje covice na Marjanu di mi je i skola sidnem na klupu ono sunce dere u me (kako bi seljaci rekli) !!!
I dokrajcim trubu izadjem iz one sume pripusen do jaja i uputim se do grada odnosno do "Duje No_1."-a gdje sam odma kao i uvjek treba cuvat kafic .. . jer je konobarica non stop lunjala negdi tako da sam prakticki bija pomocni konobar lol .. .
I dobro prodje taj dan super .. . kad vidis sutra dan ujutro mi skola ja rolam trubu u 6 ipo uri ujutro ono cili nikakav nisam se jos ni umija lol zbunjen ajmeee i zarolam je stavim od kutiju od duvana i virila je ono 5 cm. kad vidis izadjem vanka stari me odbaci do skole .. . stignem isprid skole cili nikakav ono UBIJ ME !!!!
A znate zasto prvo zato sta je bilo usrano juto a ujutro je misto coviku u krevetu a ne u nekoj PROKLETOJ SKOLI !"!!!!
drugo zato sta sam cili bija nadrkan , raspizdjen nemam ni ja pojma zasto i ukurcu .
A trece je to sta sam kutiju sa trubom ZABORAVIJA DOMAAAA !!!!!
JEBEM TI BOGAaaaaaa koje sranje ono ovo mi je bog namjerno bija ucinija mogu se kladit i uglavnom dodjem doma nakon skole oko 3 ure kad vidis mater mi doma a ja naravno upusen jer me NEKO bija pocastija trubom dolazim do nje i ona me gleda sa cudnim osmjehom i nekim brutalnim pogledom da vidite koja FACA reka sam u sebi odma :
"Boze sacuvaj" i nakon sta mi je posli rekla sta ti je ono bilo u kutiji sam reka :"Jebemti Gospu Sinjsku" ali ovo nije usebi bilo i onda je pocela prica bla bla bla onda mi se pocela obracat ka da sam najveci narkoman u splitu i ka da sam upa u dugove do jaja i neznam ni ja na koje mi je sve nacine srala i srala i srala tako da sam popizdija poslaje ukurac i istira iz sobe ... ... PO!!! pizdija sam bija totalno koji nered covice ajmee a dala je i ona meni mislit covice kad mi je rekla da ce rec i ocu a kad vidis niti pet minuta nije proslo eto serifa na vrata mislija sam GOTOV SAM a on ni rici .. . kako sam bija bloka cak mi je bija sutra da 20 kuna zamisli nemos jebeno bealive it ono !!!!
znate sta cu vam jos samo rec ;
Boze sacuvaj !!!

Post je objavljen 01.02.2006. u 23:52 sati.