Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/inflamesgirl

Marketing

FUNGHA ;)

Kako sam se danas izvukla, još ne mogu vjerovat..Mogla sam dobit 3 komada a nisam nijedan! Svejedno,ima jedna stvar što me malo živcira a to je opet vezano za onu usranu školurinu.E da mi je spalit tu ogromnu, smrdljivu, prastaru žutu zgradu..Evo danas smo npr. imali latinski opet..Okej, kužim zašto učimo neke stvari, jebiga gramatika je obavezna i one izreke su isto korisne al najviše mi ide na živce kad moram štrebat blesave riječi napamet..Mislim, koja korist od toga kad ću ih ionako zaboravit za 2 dana?!? Ocjene iz toga bi nam kao trebale popravit cjelokupnu ocjenu, a nekima samo pogoršaju stanje..Stvarno ne kužim kojeg to smisla ima...Uh,uh..
I još jedna stvar koja se tu povlači..Od kad je počela škola život mi se sveo na svakodnevno ispunjavanje relacije kuća-grad-škola a to me nekad stvarno jebe u mozak.Svaki jebeni dan mi je isti: jedva se dignem ujutro, u školi spavam ili mislim na nešto deseto ili pričam sa ljudima ili slušam neki kurac koji mi se nađe pod rukom al nikako ne radim ono što bi kao trebala, a to je kao slušanje onog što melju one spodobe pred nama svaki sat..Onda jedva čekam da se sve svrši pa lunjamo malo po gradu koji mi je već dopizdio jer je sve uvijek isto..Onda idem doma, a ni tamo mi se ne da jer kad dođem neam šta radit, jedva se prisilim napisat zadaću, a kamoli nešto ić učit..I tako se ubijam cijelo popodne od dosade ili od zadaće i na kraju idem na net nabijat starcima račun i već dođe večer..Onda stara opet malo serka jesam li učila, njoj se čini da sve manje učim bla, bla ,bla...Uvijek ista priča..i onda si malo poslušam nešto navečer, trenutno preslušavam neš od Guardiana, ful su dobri..Uglavnom, tako mi prođe dan i onda krećemo sve isto iznova..Sve se vrti u krug, uvijek isto..
Eto toliko od mog nezanimljivog života..A kažu ljudi da treba proživjet svaki dan kao da ti je zadnji jer već sutra možeš umrijet..Jebiga, kako to napravit kad nam način života i neke sasvim male i ne tako važne stvari to ne dopuštaju??
I za kraj, moram reć da sam jako tužna jer nisam vidjela danas svoju NAJBOLJU PRIJATELJICU FUNGHU KOJA JE REKLA DA ĆE NAS TUĆ AL NEMA VEZE JER MI NJU SVI JAKO VOLIMO..PUSSSA VELIKA FUNGHI I NADAM SE DA ĆU TE SUTRA VIDJET U ŠKOLI DA TE MOGU LIJEPO POZDRAVIT I POMAHAT TI..VIDIŠ, ČAK SAM I POST NAZVALA PO TEBI, IMA DA MI SUTRA LJUBIŠ NOGE!! I MORAM TE PITAT JESI LI KONAČNO DOBILA KURCA ILI TE TOLIKO RAZOČARAO MUŠKI ROD KAD TE ONAJ DEČKO ODBIO U PETAK DA VIŠE NIKAD NIKOM NEĆEŠ DAT SVOJE PIČKE!!! (HM...TEEEEEEEEŠKO)
Pozdrav sfima...



Post je objavljen 01.02.2006. u 22:50 sati.