Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/wickedgirl

Marketing

happy!(part II)

nevjerojatno, nakon nekoliko mjeseci ne pisanja bloga, ponovno onaj osjecaj iscekivanja komentara i svega ostalog... a sad... razumljivo, samo su dva, ipak me nije bilo skoro tri mjeseca... ne mogu ocekivati navalu... a i masu ljudi koje sam upoznala je zatvorilo svoje blogove, nazalost, a i mnogo toga se promijenilo! =(
no dobro, da predjem na stvar. dan mi je super, nemam pojma kad sam bila ovako sretna, obicno sam full depresivna i sitnice me izbacuju iz takta, ali danas je sve islo super: odgodili ispit iz matematike... no to barem nije tesko... i ono najvaznije: daktilografija! nemam pojma zasto sam se toliko zalila na sve to, ali za sad mi ide dobro... sljedeci pocinje ludnica, ali ne zelim misliti na to jer mi postane mucno... ali! prezivjela sam prvo polugodiste pa cu i drugo... NADAM SE!!

sto sam jos htjela napisati... a nemam pojma... uvijek nestane inspiracije onog trena kad sjednem za komp i spojim se na net... zapravo nevjerojatno, jer cijelo prokleto popodne razmisljam sta i kako sastavit, a na kraju od svega toga ispadne sranje... a nish... nadam se boljim vremenima!

P.S. bajram, ako si pronasao moj blog, i slatko ga procitao, sjeti se uvjeta jer cemo najebat... ja od razreda, a ti od mene!! i ne placam ti cugu!!!!!!!!


ako netko slucajno, slucajno ima pjesmu od black sabbatha: black moon, neka mi je posalje na: toocute@net.hr
tnx!


Post je objavljen 01.02.2006. u 20:29 sati.