Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/tapatapatavko

Marketing

lapatapatop za tapatapatavka

vratio tapatapatavko guzice i cice i kupio si laptop. lijep je i pametan.
jutros mi se ukocio desni guz (izvorova dijagnoza je od nejebice:) pa sad hodam ko usrana, a mislila sam se prošetat do ribarnice u lovranu. ovako sam jadna ostala doma s cuckicima i pred televizorom...ah nesreće:)

vani je oko 15 stupnjeva, sunce grije, ja pijuckam čaj na terasi, gledam i slušam more i ljupkog batorentea. zezamo se s grančicama, šišarkama i ostalim rekvizitima i baš se fino zabavljamo. tako se malo manje osjećam odsječena od svega i svačega. moram priznati, nije mi loše:)

od petka sam opet legalno na cesti. planiramo u trst u subotu, hermanos i hermana rukavinas y yo! ja nisam nikada bila, ali smo probali...starci i ja u 6. razredu krenuli s našim tadašnjim autom vw bubom. prvo je stara zaključala ključeve na granici, pa na je neki tip otvorio vrata komadom žice, a onda je slijedilo pravo iznenađenje! na talijanskoj granici su nas obavijestili da buba nema zelenu kartu pa ne može preko granice...
onda svizac nije zamotao čokoladu u omot već je stari sreo frenda iz siska koji godinama živi i radi u prvom gradu preko granice. tako da smo tamo obavili shopping (sjećam se da mi je stari na silu kupio neke lottosice jer se meni ništa živo nije sviđalo, a poslije sam bila glavna faca s tim tenama hahaaha!).
a kod tog frenda smo i ručali kozice u žutom sosu (hollandaise?) i baš mi je to bilo fino!
eto mog trsta! više sreće drugi put?
:)

Post je objavljen 01.02.2006. u 16:59 sati.