Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/purger1ce

Marketing

grofica- prvi post

što da kažem o sebi? prvo sto mi pada napamet je da sam ja jedna 16-godišnja tuka koja se zaljubila u decka mladeg od sebe i koji je da stvar bude bolja najbolji frend od njenog bratica. zvuci komplicirano? e pa stvar je i u tome da taman kad si ja umislim da mi je poslao neke signale i dao do znanja da ima nade, sve se varti na nulu. to me muci vec jakooo dugo, znam da ovo zvuci ko klišej ali ja u zadnje vrijeme u svakom decku vidim njega, svaki koji mi se imalo svidi ima nesto njegovo- bilo to boja kose, oči osmjeh, ali nijedan nema to sve. tako je to kad si zaljubljen. i tako ja za koju svi misle da sam najvedrija osoba na svijetu zatvaram se u sebe, u svoj svijet i zivim u svijetu maste u kojem smo ja i on zajedno i,...
zbog te zaljubljenosti i svi problemi mi se cine vecima pogotova kod pocnem razmisljati kako bi mi on mogao pomoci, zagrliti me i jednostavno reci da ce sve biti u redu.
a mozda ce se i jednom to dogoditi a do tada ja cu moram pazljivo promatrat njega i pazit na signale koje mi salje jer kod vas deckiju to nikad nije jednostavno,a usotalom zasto bi bilo kad moze biti komplicirano.
pusa
grofica

Post je objavljen 31.01.2006. u 22:20 sati.