Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/alternativa5

Marketing

i did it!!!

ne mogu vjerovat... =)

pa ja sam uspjela!!! u 4 dana sam napisala 4 lektire!!! =))) yey!!!
one sam tri novele za čas završila, ali na radu sam ipak malo duže radila... sad, u završnom izdanju ima 4 strane na slovima fonta broj 11, što znači da, da sam pisala rukom, imala bi imala najmanje 10 strana... =)))

Image Hosted by ImageShack.us ah, kako sam sad happy kad sam to actually završila... =) e ako mi ta radodajka od profesorice da manje od 5, ja ću je majke mi ubit... fakat sam se namučila za taj jebeni rad... =/ a užasno je drolja stroga, zato se i bojim da mi ne da sitnu ocjenu... =( a sutra još to moram prezentirati... =/ ja bi 5... =(

a sad malo zabave... =)))

jezičarka mi je rekla da odem vidit ovaj blog. pa to je strašno!!! trebica ima 13 godina i već se poševila i slika se gola! jučer je bila jedna slika di joj se i pička vidi, ali je tu sliku makla... a kaj je najbolje, ta cura ide u školu koje je od mene udaljena 2 stanice... =/ ma strašno!!!

sad sam bila na ovom linku i pričala s bogom. ne lažem!!! naime, bog je otkrio internet i sad vjerno odgovara svakom na postavljena pitanja... ali pričajte s njim na engleskom, ne razumije hrvatski... =)

HaVe FuN ! ! ! =)

kisssssssam vas! sad idem malo komentišat okolo! =)


Post je objavljen 31.01.2006. u 19:10 sati.