Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/avenijasnova

Marketing

ljudi moji, danas sam napokon imala dobar dan, vjerovali ili ne :) da, da, da! napokon :)

bili smo u zagrebu. izveli smo onu našu predstavicu. svi su ju hvalili :) čak su nam predložili da izvedemo tu predstavu u svim zagrebačkim školama..... bilo bi to baš cool..... ono, opet bi izostajali s nastave, zafrkavali se.... i bilo bi nam baš cool. ali ono kaj je bilo najbolje, bilo je to kaj profa koja nas je uvježbavala nije mogla ići danas, tak da niko nije ništ prigovaral i svima je sve bilo odlično :)))

i onda se vratimo iz zagreba i odem na kavicu s ekipom iz kleti, otkartam koju partiju bele i odem pred školu da si vidim mišicu i deadnight. i onda cijelo popodne spavam i ne marim za ništ. kakva škola, kakve brige, i feel good.....

i onda me zove deadnight, dal kužim matku, sutra pišemo, blabla.... a meni totalno svejedno..... riješila sam moždfa 5 zadataka danas i zbilja nemam pojma, ali znate kaj? nije me briga!

heh, da. lektiru još uvijek nisam pročitala..... a sutra odgovaram :) a kaj sad, kaj bude, bude. ostatak dana je pasivna nastava-oslobođena sam svih odgovaranja :)

ah..... baš je lijepo kad ideš u školu potpuno bezbrižan....heh, jedino kaj znam da bum sutra živčana jer ne bum dobro napisala matku i ne bum dobila dobru ocjenu iz lektire:( ali to bude sutra.....

ništa mi neće ovaj dan pokvarit....nikakvi problemi ni tužne stvari....

Post je objavljen 30.01.2006. u 23:09 sati.