Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kickboxing333

Marketing

Mario Princ i Super League

U subotu, 28. siječnja 2006. je održan jedan od turnira Super Lige - u Budimpešti, na kojem je nastupio i naš Mario Princ. Da ne dužim - izgubio je.

Ostali rezultati su na web stranicama Super League

Pročitao sam članak u Novom listu i razgovarao s trenerom i evo komentara:

Mario se borio protiv turskog predstavnika Shakin "Kaasa Yakute i prve dvije runde je vodio, mada je tijekom borbe bilo prilično sumnjivo što centralni sudac dopušta izvedbe bacanja koja inače nisu u Muay Thaiju dopuštene, ocjena trenera je da su to bila džudaška bacanja. U trećoj rundi, nakon jednog takvog napravilnog bacanja, Mario je pao na tjeme, ostao ošamućen na podu, dok je Yakuta pao (?) preko njega i ozlijedio Mariovo koljeno. Mario više nije mogao nastaviti, meč je prekinut i pobjeda je dodijeljena Turčinu.

Ocjenu je na kraju dala publika koja je pljeskom pozdravila Maria dok je odlazio s ringa, a zvižducima ispratila Yakutu ocijenivši njegov potez nesportskim. Uvidom u sudačke liste, potvrđene su izjave trenera i dojam publike - do trenutka prekida Mario je bodovno vodio kod svih sudaca.

Šteta.

Što dalje?
Mario će propustiti sljedeći meč Super League u Parizu 11.ožujka, ide na oporavak i pripremu za Super League završni turnir osmorice u Beču, 13. svibnja 2006. Nagradni fond turnira je 70000 Eura.

Želim Mariu puno sreće i da ubere koju lovu, stvarno je to taj mirni, ustrajani i pošteni dečko - jednostavno pravi sportaš, sa svojim trenerom zaslužio.

Post je objavljen 30.01.2006. u 22:45 sati.