Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kaliel

Marketing

The Soulmate Principle

ojla! eto mene... *woohoo* *derrr* nisam mogo smislit nista pametno pa odlucih pisat nesto o "Srodnim Dusama".. znam da se mnogima od te teme riga..al meni osobno kad pogledas sa neko (re)inkarnacijskog gledista tema je full zanimljiva..
Neko osnovno rasclanjenje srodnih dusa je na KARMICKE, DHARMICKE i tzv TWIN FLAME! Nisu svi pojmovi o srodnim dusama vezani nuzno uz "savrsenu ljubav"(Agape) ili pak onu koja ukljucuje sexualnu privlacnost (eros), vec cesto ukljucuje onu bratsko/prijateljsku (filio).
Anyaway: Karmicki soulmate-i su najcesce duse sa kojima se zajedno inkarniramo kako bi razrijesili neku barijeru iz proslog zivota ili zajedno postigli neki cilj koji ranije nismo uspijeli..ili pak kako bismo toj srodnoj dusi (ili oni nama) nesto oprostili--i to je btw cijela poanta Karmicke srodne duse..sve se bazira na oprost!!! *phew*
-sa druge strane..Dharmicke su nam srodne duse, oni ljudi s kojima od prve "kliknemo" iz neobjasnjivih razloga i postajemo bliski prijatelji.. To nam je takoreci "soulmate support system"- osobe koje su vam stalni pratioci i podrska..
- a sad da predem na ono sto nas ipak sve najvise zanima srodne duse iz Platonove teorije o istome...a to su TWIN FLAMES! To je onaj tip duse koji obihvaca sve prije navedeno, plus sve ostalo cemu u ljubavi, zivotu i svemiru mozete teziti. Twin flames su Alpha srodne duse. Duse koje u zajednistvu tvore vise bice, i posezu za visim ciljem-tako ispunjavajuci svoju sudbinu. Jednom mi je na tu temu jedno vrlo mudro bice reklo: "Za one koje su Twin flames, kada su zajedno, vrijede sasvim dugacije pravila od onih ustaljenih unutar "granica" kozmosa, zato sto takve dvije duse tvore svoj vlastiti svemir. Mjesto koje nije mjesto, gdje vrijeme nije vrijeme. Gdje se noc i dan pojavljuju samo kako bi se klanjali uzvisenosti jedne takve ljubavi. Jedino sto se ocekuje od takvih Srodnih Dusa je da stuju jedno drugo, kao sto stuju Najvise Bice!"
Image hosting by Photobucket
M.L.F. Hvala ti na ovom!!! Ac Aisna!

Post je objavljen 30.01.2006. u 17:39 sati.