Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/lillyslife

Marketing

30. 01. poslijepodne

Svi su se počeli prisječati prekjučerašnje večeri. Ali nitko ne zna zašto se nismo sjetili prije. Pjevala je Neonada. Cura ima genijalan glas, a pjevala je i laganice i rock pjasme. Nevjerojatno. Kada smo tek krenuli Sirius mi je šapnuo da izgledam kao zvijezda. I izgledala sam poput zvijezda. Ne samo na nebu, već i poput superstar. Sirius je izgledao poput...hm...Siriusa. Grozno je što u takvim trenutcima mogu razmišljati o Astronomiji, ali Sirius ipak jest najsjajnija zvijezda u Sunčevom sustavu. Da ne duljim o odječi, nakon onog papira krenuli smo prema stolu s jelom, ali je zasvirala neka laganica pa me Sirius pitao za ples. Tako je sladak...i super pleše. Pitala sam ga gdje je naučio tako plesati, a on mi je pojasnio kako su u jednom filmu rekli da je ples laganice micanje uz razgovor. Nisam znala da gleda takve bljutave ljubiće, ali se obranio time da je to vidjeo kod Jamesove mame. I bolje mu je.
Nakon toga je bila neka rock pjesma, i to začarana, tako da su note lebdjele po cijeloj dvorani. Valcer je bio tek kasnije, ali i on začaran, čini mi se, jer smo svi odjednom znali plesati. Čula sam od orkestra da će uskoro ukinuti tu čaroliju na balovima u ikakvoj vezi s Tromagijskom turnirom. Nemam pojma zašto...
Kasnije smo malo prigricnuli, popili malo nekog božanstvenog bezalkoholnog koktela (stariji su i alkoholne, nama nisu dopustili, u doticaju s mlađima piće je isparilo!). Jedini dosadni dio večeri bio je predstavljanje pobjednika tog famoznog Tromagijskog turnira prije koliko, deset godina? Doveli su nekog visokog i već pročelavog tipa iz ministarstva magije. Ličio je na karikaturu. Inače, radi na ograničavanju preprodaje začaranih kokošjih jaja. Pričao nam je o tome!!! Grozno! Sve što želim je zaboraviti.
Idem sada, zadaće sam sredila pa se mogu ići izležavati, a Lily me možda povede do Bextabunosa. Jedva čekam da dođe ta cura koju je nagovjestila. Prema onome što mi je ispričala čini se ok cura.

Post je objavljen 30.01.2006. u 17:16 sati.