Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/undergroundsoul

Marketing

Yo! P.U.L.A.!

Pa bilo bi vrijeme da si i ja skrpam neki blog, pa evo ga. U jebenih pola noći, drkam po kompjuteru i sjetim se da je nina-system prije par dana napravila blog (ustvari nije ona nego njena frendica), pa si mislim, ako može ona, mogu i ja.

O meni: ja sam Bruno, neki me znaju kao Sick MC, a neki me uopće neznaju, još uvijek idem u 8. razred. U Rojc sam počeo izlaziti prije oko 2 godine i od onda sam postao loš dečko. Prije: škola sa 5, mamina maza, nikad okusio alkohola, i nisam imao pojma o ničemu što se tiče za stvarni svijet. Sada: škola jedva 3, nikad doma, u kurcu s jetrom i plućima, pišem anti-društvene pjesme itd. Poslje osnovne mislim ić u umjetničku za web dizajn, ali ako malo bolje pogledate blog vidjet ćete da mi baš i ne ide. ali ko zna, možda uletim. Šta se tiče muzike slušam System of a down, Slipknot, Korn, Disturbed. Apocalyptica, Popeye, F.O.B., pa i Eminema i još puno toga.

Ja (vokal), Nina-system (bubnjevi) i Bulijan (gitara) radimo bend koji ništa ne radi, ali to je bend. Zove se "The Sad Prayer" i nismo dosada imali još ni jednu probu jer nismo imali prostor, i još uvijek ga nemamo, ali smo si sredili nastup u 10 mjesecu u Čirkolu. Ustvari nismo mi nego Ninina profa iz povijesti. TNX!!! I sada nam treba prostor, vjerojatno čemo kod Nine, ali još se ništa nezna, pa ako neko dobrovoljno ponudi prostor za buduće zvijezde (moša) bit ćemo jako, jako, jako, jako... zahvalni! Možda i novčano, ako se bude imalo para...

Ajde, ekipa, pišem vam sutra jer stvarno više nemam ideja šta da pišem. Adio! C ya!

Post je objavljen 30.01.2006. u 13:17 sati.