Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/maroons

Marketing

...ease my mind...

E, da...kasni sati nedjeljne večeri...ustvari, već je ponedjeljak, novi radni tjedan. Hm, kako mi je rad na prvom mjestu. Dobro sam se ja lobotomirao, samo na faks mislim... a možda je to i najbolje, dovoljno sam se zahebavo u životu, treba sad malo uložit i u sebe i nauku. Nikad nije kasno.

Čitao sam danas jedan genijalni engleski blog, sad se ne sjećam koji je link, al čovjek ima tako fascinantne stavove o životu. Nevjerojatno kako sam se u puno stvari prepoznao. Valjda se iste nevolje događaju ljudima u svijetu, samo imaju drugo pakovanje...jer ljudski odnosi su uglavnom isti. Ok, razlika je u kulturi i odgoju, al svi smo mi jedno, mozgovi nam jednako životinjski promišljaju. Mogu reć da sam puno toga prokužio čitajući taj blog. Nisu ni Englezi tako ludi, znaju i oni napisat dvije suvisle...

U prošlom postu ste u komentarima možda zamjetili člana sarajevske podružnice Udruge Đigera. Ima njih tamo više, i svi su u odličnoj formi, već godinama. Rekli bi nacisti "Drag nach Osten", pa tako i Udruga Đigera, širimo se na istok, do Drine!

Naravno, jedna za lakunoć: "Iskustvo je ono što dobijemo kad ne dobijemo ono što želimo."Duboko...dozlaboga duboko...

Keep on bloggin'!!!

Post je objavljen 30.01.2006. u 00:25 sati.