Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/somwhereibelong

Marketing

11.10.2005 Slytherinsko društvo

Ja i Lara smo se pomirile. Remusa još uvijek nema, a niti ostale ne viđam baš previše. Maya je, čini se, dosta vremena s Willom. Baš su lijepi par.
Emille je rekao da su sad dvije Gryffindorke u vezi s Slytherinom. Ja sam se smijala i smijala.
Nemogu zamisliti da je prošlo tek tri dana otkad sam prekinula s Remusom i već sam nanovo zaljubljena. To si ni u najgorim morama nisam mogla zamisliti.
Očito da su sve više prisutni bakini geni.
Sve se više družim sa Slytherinima. Danas sam upoznala Eldora, s kojim je Aimee prevarila Mikija. Baš je ok. I Viconia me upoznala sa Luciusom.
Čini se da su me dobro prihvatili nakon onog kad sam rekla da mi je baka jedna od Gorgovica. Onis u dosta jaka obitelj, što se zlodjela tiče, u cijelom istočnom dijelu Europe.
Možda sam im se svidjela jer pretežito prevladava crnilo kod njih, mislim u smislu odijevanja, te nošenje nakita na zmije.
Čula sam nešto da o Mayi pričaju, zbog toga što je parsel-ust.
Kad sam se vratila kasnije u Društvenu, čula sam Laru, Siriusa i Jamesa kako pričaju o nekom Redu feniksa. Kad su me ugledali, naglo su zašutili.
Otišla sam u spavaonicu gdje je bila Serena. Došla je do mene, zagrlila me i plačnim glasom rekla: „Što to radiš od sebe?“


Post je objavljen 01.02.2006. u 19:00 sati.