Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/lillyslife

Marketing

29. 01. navečer

Napokon! Postala sam opsjednuta pisanjem ovog dnevnika. Valjda je Lily bacila neku čaroliju na njega. Ma, što je meni, ja pišem o opsjednutosti pisanjem, a dogodilo se toliko toga... Odakle da počnem? ("Od početka!" javlja mi se Vionnin glas u glavi)
Kada smo kupovale sjenilo dečki su otišli na stranu, tj. izvan prodavaonice, pa sam napokon uspjela razgovarati s Lily. Krenula sam je pitati što su radili ona i James u ženskoj spavaonici, ali me preduhitrila.
"Nismo bili u spavaonici."
"Kada smo bili u spavaonioci nismo bilo u spavaonici."
"Ha?"
"Leonora nam je pokazala putoključ iz škole do Bextabunosa."
"Čoviječe!"
"Doći će nam jedna cura u školu. Čini se ok, malo smo provjeravali po školi, naravno, pod plaštem nevidljivosti."
"Ali kako..."
Dečki su došli pa smo obadvije ušutjele. Nisam više zapitkivala. I tako je taj dan završio.
U subotu, na dan plesa, svi su hodali užurbano i pomalo prestrašeno. Svi su željeli da bude savršeno. Sirius je na hodniku dobacio Cmizdri
"Tko ide s tobom, boca ulja?" a ovaj ga je napao urokom bala šišmišica. Nabrzaka sam izvela protuurok i nastavila žuriti.
Sva žurba se isplatila. Na balu je bilo savršeno. Haljine su bile predivne, a dečki su izgledali super. Na ulazu su se parovi potpisivali na papir, a papir je nakon svakog para glasno najavio njihov ulazak.
"James i Lily"
"Remus i Amelija"
"Sirius i Miranda"
"Diadra i Kingsley"
Nisam niti skužila tko je hodao iza mene. Svi smo se okrenuli i pogledali prema njima. Naime, bilo je općepoznato da se ne podnose. Svi su ih počeli zapitkivati, a njih dvoje su se strastveno poljubili. Imam osječaj da je to priča koju ću saznati neki drugi puta.
"Nick i Leonora"
Duhovi na balu? Ovo je sve čudnije i čudnije.
Na balu je bilo fantastično. Nije bilo alkohola, ali se ipak većine večeri na sječam. Znam da sam plesala valcer. Nikada nisam plesala valcer! Čarobno...
Danas smo svi bili umorni, pa nitko nije imao vremena za ispade. Možda sutra.

Post je objavljen 29.01.2006. u 20:28 sati.