myspace

,djuki.blog.hr" />

Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/djuki

Marketing

myspace

*Danas sam loše raspoložena. Jučer sam bila vani, pila sam pa sam sad sva jadna. Nisam se baš nešto ni napila s obzirom na konzumirane količine alkohola... Malo mi je bilo glupo što se Tino napio i otišao doma jer mu je bilo loše. Jadan Bakir (vrana zarobljena u tijelu kuhara) ga je vozio doma i murja mu uzela vozačku. Tako da smo od cijele ekipe ostali Vanja i ja!
ZA CHUPU: Upoznala sam jednog dečka koji svira bubnjeve full dugo i jučer je imao nekakav koncert... Rekla sam mu da vi tražite bubnjara i dala sam mu svoj broj, pa ako mi se javi ja ću ga pitat dal bi htio svirat s vama. Mislim da bi vam trebao bubnjar!

*Inače nisam opsjednuta horoskopom, ali volim ga pročitat. Ja sam blizanac. Nisam baš nešto dvolična, ali dobro. Nije pravilo, ali jako se dobro slažem s Bikovima i Rakovima. Neznam zašto! Malo sam švrljala po netu i našla sam kako izračunati što sam bila u prošlom životu. Moj rezultat sa stranice http://www.astromag.biz/index_astro11.htm .
PREMA TIBETANSKOJ ASTROLOGIJI:
--------------------------------------------------------------------------------
U prošlom životu rodili ste se, prebivali i radili u Nigeriji, u razdoblju od 1513. do 1535. godine.

Bili ste vrlo lijepa i inteligentna robinja, u službi kod jednog bogatog gospodara. To, vas, naravno, nije činilo sretnom, pa ste se u trenutku očaja ili tuge zaljubili u drugog muškarca. Vaš gospodar nije mogao otrpjeti činjenicu da ste svoje osjećaje poklonili nekom drugom, pa vas je najprije pretukao, točnije izudarao bičem, a zatim se objesio.

U sadašnjem životu možda imate madež, ožiljak ili neku osobitu pigmentaciju na licu odnosno plećima, na mjestu nekadašnje rane od bičevanja. Moguće je da ćete imati probleme sa plućima ili bronhijama, što može prijeći u kroničnu prehladu. Možda ćete sanjati strašne snove u kojima tonete u bezdan ili, pak, bivate zatrpani pod zemljom. Sve je to, naravno, izravna posljedica nemilog događaja iz prošlog života.

Nemojte ni u kom slučaju izabrati profesiju povezanu sa radom pod zemljom (kao na primjer: špiljama, rudnicima i slično), nego, naprotiv, odaberite zvanje povezano sa zrakom, avionima, ili jednostavno radite u nekom uredu, koji je smješten na najvišem katu nebodera. Preporučamo vam da bez obzira na želju za čestim promjenama mjesta boravka - uvijek stanujete na odgovarajućoj visini.

U sadašnjoj egzistenciji bit ćete više puta uvrijeđeni, poniženi i izdani. Uza sve to, moguće je da ćete imati i probleme financijske prirode, zbog nevraćanja dugova od strane vaših dužnika.

Ukoliko ste skloni alkoholu ili narkoticima - vjerojatno ćete imati velikih problema u oslobadjanju od vlastite ovisnosti.

Samo vam ljubav može pomoći u savladavanju prepreka i teškoća u životu. No, postoji bojazan da ćete se zaljubiti u osobu koja vas nije dostojna.
myspace



Post je objavljen 29.01.2006. u 14:22 sati.