Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/rockdolls

Marketing

Bokic :)

Evo ja sam upravo dosla doma zato kaj mi je bilo UZASNO hladno!!Jedva cekam ljeto,more,kupanje,zgodne decke na suncu...aaa...A jebiga doci ce i to!Vani je bilo ok.Doso je neki pedofil Oliver i neke glupsti prico,a meni je bio dosadan pa sam otisla u drugi separe kod Josipa i Babica (frend).Onda smo otisli van spalit jos jednu pljugu pa polako domeka.E,da ste vidli kak je babic zajebavo Megy (frendica)!Htjela ga je ubit!Josip se oce osisat, a ova zurka mu je prejebena!Na kraju sam ga ipak uspjela nagovorit da ostvi ovak kak je!
E da, zaboravila sam vam rec da smo danas u skoli pisali zadacnicu iz hrv. Teme su bile PREGLUPE!
npr.Klaun,ljubav-kljuc zivota,glazbala...i jos neke glupe...Sad sam bas pricala s Ivonom i dogovorile smo se da cemo ic sutra u 12 na kavu.

A za romanticne dusice, evo par ljubavnih poruka:

Naucila sam da se dan sastoji od 24 sata,sat od 60 minuta i minuta od 60 sekundi,ali nitko mi nije rekao da je jedna sekunda bez tebe kao cijela vjecnost!!!

Ako izbrises ovaj SMS-volis me,ako ga zadrzis-zelis me,ako ga ignoriras-obozavas me,ako ga posaljes nekome-lud si zamnom.Sto ces uciniti?

Pod kockom leda neka me zalede,a kad nadu ljek za tugu neka me probude,neka mi sacuvaju mladost i ljepotu,jer ces me mozda voljeti u nekom drugom zivotu!

Klizila je niz obraz i na usni stala,bila je tako vrela i tako mala...U njoj se tuga sastala, u njoj su usnule boli...ta suza je znala koliko te moje srce voli...

Vjetar mi te donjeo s nebeskih visina,da postanemo jedno,da nas obuzme toplina.Vjetrovi su mi te donjeli s morskog dna,da postanes stvarnost ,a ne dio sna...

Kadkad zelis, a zelja se ne ostvari, kadkad volis ,a ljubav se ne uzvrati.Kadkad ti se place , a suze nemogu poteci, kadkad ono sto osjecas poruke nemogu reci!

Zivim jer su oni tako htjeli.Volim jer sudbina to svima dijeli.Patim jer volim drage oci tvoje.Umirem jer volim ono sto nikada nece biti moje...


a sada pozdrav svima i laku noc...pusa...Marina...

Post je objavljen 28.01.2006. u 00:05 sati.