Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/animaniac

Marketing

Psi

I eto napokon sutra su pasi u crtaoni. Nadan se da će kolega ares bit dobar i dat mi da proban sotonu, al bez obzira na to, nadamo se dobroj opskrbljenosti za sutrašnju večer. Pošto je ovo jedna od iščekivanijih subota, malo ćemo dublje zavući ruku u žepe da nađemo štoko para za koji Q-pack više. Q-pack je zakon. Obična piva zabarikadirana u neuništivi oboj. Strašno šta sve čovik može izmislit. Izmišljamo ovakve stvari a ne razmišljamo o nekim stvarima koje bi nam zapravo poboljšale život i opstanak. Svaki dan se ozon sve više onečišćuje, razina mora diže, a ljudi i dalje mrtvo-ladno bacaju stvari na pod, u prirodu, i nema kajanja. Šta ti je teško držat papir od Kinder Pinguia do sljedeće kante za smeće!

Malo skačen s teme na temu...

Slušan pismu od Metallice, St. Anger. Ma pisma je super, iako mnogi blate ovaj album. Ako ste gledali onaj dokumentarac "Some kind of Monster" koji govori o problemima Metallice u vrime snimanja tog albuma, skužili ste da su prolazili kroz svakakva sranja: promjenu basista (mogli su mene uzet, al Jason mi je jedan od najvećih uzora basista), alkoholizam (James Hetfield (vokal/gitara) je bija na lječenju nekih 6-7 miseci i dalje je bija na terapiji, iako se snima album), svađe (najveće između Jamesa i Larsa) i još nekih manjih stvari.
Metallica je stvarno velik bend koji je u mnogočemu utjeca na današnju glazbu i mislin da će oni uvik ostati prave rock legende. Npr. pisme tipa "Unforgiven", "fuel", "Enter sandman", "nothing else matters", "fade to black", "seek and destroy"... da ne nabrajam, sve odreda izvrsne pisme. Za neke možda niste čuli, ali većina su klasici koje niste mogli zaobići i da ste to tražili.
Već san spomenija da su prominili basista, Jasona Newsteada, jednog od mojih najvećih bas uzora. Prvi basist, Cliff (zaboravija san prezime), koji je poginija na turneji 1983., je isto jedan od najvećih basista uopće. Na albumu Master of Puppets ima jedna njegova solaža na basu od 3-4 min (!). Bolestan lik. A ni ovaj novi basist nije baš loš (Rob Trujilio). Pače (pile), stvarno je izvrstan basist i moran priznat da su svi članovi ove grupe stvarno posebni i imaju "nešto" zbog čega su ovako poznati.
To je taj Jason (inače, danas svira u Voivodu (mislin...))

Image Hosted by ImageShack.us

Dobro, sad san ih nahvalija sad amo još malo prominit temu...

Tija bi pozdravit i čestitat 18. rođedan ovin elektroničkin puten osobi, virtuozu, zanstveniku, izumitelju sotone: ZOKIJU! (nemogu mu postat sliku, neznan zašto, al svi valjda znate ko je to!)

Dabog da poživija još tolko!

Pozdrav svim ljudima i onima koji žele postati njima slični!
Živite dugo i uspješno i uživajte na pasiman!

Post je objavljen 27.01.2006. u 23:15 sati.