Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/bluezgpain

Marketing

Ajde rečenicu-dve o mom najdražem sportu



Skejtanje spada pod ekstremne sportove.

Prvo, slovo-dva o mom skejterskom umijeću. Nazovimo ovo mojim skejterskim profilom...:)



Skejt: daska: Bullet mini logo, osovine: Destructo i kotači: Hook-ups, dok mi je deck koj bi želio: Element daska, Independent osovine i Hook-ups kotači (meni su dobri...)

Skejtam: otprilike godinu dana

Znanje: neam pojma. Znam par fintica i niš više, al se trudim.

Najčešći trikovi: Ollie, Manual, Nose Manual, Switch, Boneless & 180 Boneless, i Old School Kickflip, Fakey Ollie (ujedno i svi koje znam:( )
moj COMBO: Ollie to Switch to Fakey Manual to Fakey Ollie (jadno-znam, znam...).

Počeci: počeo sam skejtat na Perin nagovor i ni u jednom trenutku nisam požalio.

Ozlijede: najjača ozlijeda mi je bila kad sam se zabio u stup. Još uvijek se ne sjećam kaj sam radio taj dan... Još bi spomenuo "krvave
lojtrice" na desnoj nozi koje su uslijedile nakon dugotrajnog vježbanja kickflipa. O bolovima u ručnim i nožnim zglobovima nebum ni govorio, jer je to sasvim normalno.

Uzori: frendovi: Petar, Sale, Niksa, Filip, Dino, Hugo
poznatiji hrvatski skejteri: Miro, Fio, Gorila
strani: (uvijek na prvom mjestu) Rodney Mullen, Anthony Vanengelin, Rob Dyrdek (i njegov legendarni safety Big Black), Nijah, Tony Hawk, Chad Muska, Bob Burnquist, Bam Margera, Mike Vallely i još dosta njih...

Najjači trik: Darkslide

Najjače marke: Independent, Emerica, Volcom, DC, Vans, Element, Blind, AWS, DWS, Toy Machine, Santa Cruz, Zero, Es, Flip, Billabong.

Najjači film: Emerica-This is Skateboarding, Flip Really Sorry, Yeah Right, 411 Issue 67, Element (onaj sa klincima, nemrem se sjetit kak se zove...) i onih nekolko Rodney Mullen kratkih filmića (Double Kickflip, Darkslide, vs. Daewon Song Round 3).

I za kraj, želja koja mi se nikad neće ostvarit je da skejtam za neku marku. Najviše bi volio vozit za Independent, DC i Emericu, jer su mi to naj marke a i najspaljeniji skejteri voze za njih. Malo ekipe me podržava u skejtanju, al jebiga, meni se to sviđa. Zato kaj se na skejtanju ispucam ko nigdje drugdje i zato jer me to čini sretnim. Skejtam obavezno sa muzikom, jer bez mjuze nemrem nigdje pa tako ni na skejtu. Dok skejtam najčešće slušam punk (ko i uvijek), hip hop i R.A.T.M. i Disturbed. Eto, mislim da bi to bilo to o meni i skejtu...


























Post je objavljen 27.01.2006. u 22:16 sati.