Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nbsport

Marketing

***DAN JE(a)DNOG LUZERA*** ep 001

evo pocelo je i ovo.. dnevnik je(a)dnog luzera
prva prica je sa happy zavrsetkom. sjedimo u kladionici(favoritu) i ja i moj prijatelj jozo i kaze on meni ajd sastavi sta od rukometa, kazem ja njemu ma ne znam to to ce moj prijatelj sinko(nas clan) on ima rukomet u malom prstu i zaduzen je ovdje za rukomet. i posaljem ja sinku sms i cekamo mi odgovor(stigao je za 2 sata)
i kad dosadi cekanje kazem ja ajd ispunicemo nesto ovako napamet..
i stavim ja dva listica na prvom padnemo na aek i ulker a na drugom koji je bio dobitan i tema je ovog broja.. odigram sljedece

ZAMBIJA - GVINEJA TIP 2
-5,5 HRVATSKA- PORTUGAL TIP 2
-6,5 FRANCUSKA - SLOVAČKA TIP 1
+3,5 NJEMACKA SPANJOLSKA TIP 1
-2,5 RUSIJA- NORVESKA TIP 1
i uz ulog od 30 kn imamo dobitak od 620 kuna

i stvarno sve krene od njemaca koji iksiraju sa spanjolcima a gvineja okrene 0-1 i u zadnjoj minuti da gol za 2-1.. super!!
onda krenu nasi i povedu 7 razlike... kazem gotovo je.. kraj bajke... a onda ipak samo 3 razlike.. super.. u tom trenutku su francuzi vec gazili slovake i ostali su samo rusi!! ZBORNAJA KOMANDA!!!!
poluvrijeme je dva razlike za ruse.. imali su rusi i 4 u prvom dijelu.. al ne bi to bilo to da mi ne zagorcaju zivot... dva razlike ide drugi dio a ja moram na trening ne mogu vise gledat.. uzas to mrzim....ajmo rusi ljubim vas u celo .. kad ste mogli kod staljingrada mozete i ovdje!!!! i dodjem na trening i trazim domara i velim mu ajd vidi kolko su rusi pa mi javi.. ocu kaze covjek i ode.. evo ga sa gornje tribine mi vice nakon 5 minuta a koji rusi????? hebate....a mene vec trese adrenalin.. kako koji rusi ebiga??? RUSI!!! rukomet evropsko prvensto!! aha idem kaze .. ode... cekam evo ga opet... a na kojoj stranici je to?? ajoj.. pa okreni 657 hebiga, kazem mu.. podigne on palac gore kao ok.. i ode.. ja vec nestrpljiv da mi je ko dodao loptu napucao bih je preko Urala! evo ga! dolazi a u meni roje pitanja a sta ako ne zna da na toj stranici ima vise podstrana i sad dodje i kaze da nema rusa... ma idem gore briga me za trening! al evo ga i kaze dobili su ti rusi! i ode... eeej al koliko su dobili vicem za njim.. treba mi tri razlike najmanje! a kaze on aha 24-21! jel za ruse pitam ja sumnjicavo? kaze da ! rusi dobili.. a jel rezultat crvenom bojom napisan pitam?(strah me da se jos igralo zato ga to pitam?) a on ce meni daj ne zahebaji.. sad ako su rusi i ako su komunisti ne mora bas sve da bude crvenom bojom napisano! nije crvenom !!! onda mi olaksalo sve... kakav osjecaj!!! yess! em sam dobio.. em sam omogucio drugom da dobije.. znas ono slavodobitan ulazak u kladionicu, ono kao al bundy(jel se tako pise) sa hodom johnom wayna(jel se tako piseeee) i sa rukom u hlacama hehehehe. a ono se svi klanjaju bogu kladione koji ulazi i prosipa pamet u stilu a sta sam vam rekao.... :))))
a onda novi crv sumnje... A STA AKO ON NIJE VIDIO TAJ REZULTAT NEGO ONAJ NAS HRVATSKA PORTUGAL KOJI JE ISTO BIO 24-21??????UZAS!! NARAVNO PRVO KAD SAM DOSAO DOMA JE BILO TTX I DA VIDIM REZU!!! YESSS DOBITAN!!!!!!!!!!

to be continued

Post je objavljen 27.01.2006. u 22:24 sati.