Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kai

Marketing

Psi u Kini

Pas daje toplinu obitelji. Svima se veseli kad dođu doma. Prilagodi se, shvati svoje mjesto u čoporu i izuzetno je zahvalno biće. Istina, hranimo psa a u svijetu ima gladnih. Slušam danas na TV kako u Kini postoji ogroman porez na držanje pasa pa ih skrivaju i operiraju im glasnice da ih ne ulove zbog laveža. Jadno, primjer kako ljudi uvijek izbjegavaju nelolgične zakone.
Ipak, tko pošteno zaradi novac, neka ga troši kako želi, ako ne šteti drugima. Država uzima dovoljno za pomoć najsiromašnijima. A vidio sam, isto na TV, neku obitelj s osmero djece, žive od socijalne pomoći, u socijalnom stanu, dobili su i kompjuter na poklon, ali eto - nemaju internet i imaju samo jednu kupaonicu pa mole još pomoći. A ne mogu raditi jer su nesposobni za rad. Krasno! Tko pita ostale jesu li sposobni raditi? Hvala, ja bih radije potrošio novac za pseću hranu.
A slažem se da se ne smije drugima štetiti zbog naših pasa. Ljudi, nemojte imati opasne pse, odgajajte ih kao dobroćudne i - ne ostavljajte njihove tragove posvuda!

Post je objavljen 27.01.2006. u 22:06 sati.