Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kickboxinglady

Marketing

Svi smo mi Nives

Svi smo mi Nives

Kada su konačno u Primorsko – goranskoj županiji stvari «sjele na svoje mjesto», odnosno kada su konačno kickboxing i uspjesi kickboxsača izašli na vidjelo i dobili određena priznanja, u isto vrijeme u Šibeniku Savez sportova po tko zna kojim kriterijima uskratio je kandidaturu našoj uspješnoj kickboxsačici Nives Radić, viceprvakinji svijeta.
Obrazloženje: (citiram iz novina) «kickboxing ne spada u porodicu olimpijskih sportova». A istovremeno ti isti ljudi iz Saveza sportova grada Šibenika nas žele uvjeriti kako boćanje (dečki, ništa osobno) spadaju u olimpijski sport. Mi smo svi plavuše!!!!!!

Ali, bilo kako bilo Nives je još jedna od heroina hrvatskog kickboxinga, koja zaslužuje i više od titule «najbolje» grada Šibenika.
Žalosno je što isti ti novinari, ne posvećuju joj toliko mjesta u novinama kada se vrati s medaljama, nego samo kada je skandal u pitanju. E, pa niti prvi, a niti zadnji, isto kao i nepravda.


Ali svi smo mi Nives (ili po potrebi umetnite ime po želji)!


P.S. Sada kada imamo veze kod novinara, Nives mi se bacamo na pisanje putopisa i reportaža. Mogle bi početi s onom iz Maroka. Što kažeš?!


Post je objavljen 27.01.2006. u 19:30 sati.