Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ljikovi

Marketing

Post bez slike, smisla i ichega pametnoga... (koda je ode ikad bilo neshto pametno) :D

Boli me kurac za sliku, neda mi se stavljat, tj stavila bi da mi se nisu izbrisale sa kompića a sad da ja skidan sliku sa interneta pa da je moran smanjivat u ACDSee-ju - za to san prelina pa neću!!!
I tako, zapravo neman šta napisat al mi se piše pa ću malo srat ode jer ovo ionako niko nečita... Osin nas retaja al boli me kurac šta će oni mislit kad ovo pročitaju tako da mogu srat koliko oću :))
Neda mi se sad ovo pisat, al eto napisat ću kad san već počela, ide mi na kurac da je uvik isti post ode kad uđen pa ću ja pisat svako malo samo zbog tog sranja jer me to živcira, i neću nikome govorit za post pa ćemo vidit jel iko i od nas uopće ulazi na ovaj blog... Majko moja koji je ovo škartoc... ni mi jebate ne zalazimo ode, ovaj blog mi se baš ćini ka neko underground smeće za koje rjetko ko zna... Ali neka mi volimo bit UNDERGROUND. Sad bi mogla stavit neku istu sliku koju smo već stavili... aj baš oću, grezo mi je bez slike nekako al boli me kurac, naslov OSTAJE ISTI jer mi je lino minjat ga...
Mi bi tribali nešto semplirat, i oćemo - NIKAD! A možda ni tad :D Ma oćemo jtbi!!! Kad se uvatimo mic-a biće nas svugdi, a slabo ga se nismo uvatili prošlu subotu pa su mi ga razvalili, JEBA VAN PAS MATER NABAVITE SAMI SEBI MIC!!!

ETO, jel nan to dosta??? Ja mis da je! (al ozbiljno ja mis da je, a ne mislin na onu bazu: Ja mis da je, pa ka da mislin da nije, jer mislin da je, al eto da bi ljikovi skužili - REPRIZA!!!)
ETO, jel nan to dosta??? Ja mis da nije!!!

+ Ipak neće bit slike, neda mi se sad to stavljat, mislin sliku :D
Aj Aj Aj pozz svima, koliko vas ima, a nema vas ni čovik ipo al jebe me se...

AJ PIS! (i da ne zaboravin to san JA pisala, muaahhahahahhahahahhahahaha...)



Post je objavljen 27.01.2006. u 14:54 sati.