Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/baby14

Marketing

dnevnik

Danas je bio prilično zanimljiv dan(u lošem smislu).zbog necega sto sam sa ivanom,sarom i mateom napravila u dobroj namjeri su se danas izderavali na nas!!!Jucerasnji dan mi je promjenio zivot i nikada ga necu zaboraviti,a sigurna sam da nece ni Ivana,matea,sara i matija!dva sata prije zavrsetka nastave sam otisla okulistici i ispalo je da je tvrdnja onog"medicinskog brata"točna-za sve vas koji neznate o cem se radi:reko mi je da sam corava ko kokoš!!!!


-moram vam reci nesto o mojim najboljim prijateljicama:

Ivana koju mozete posjetiti na blogu missundaztood14.blog.hr(odličan blog)-ona je jedno predivno biće,možete joj se povjerit,zabavna je i zgodna(za sve decke koji ovo citaju)shvaća vas,i fakat je ODLIČNA!!!!!!

Sara-mozete ju posjetiti na hollabackgirl113.blog.hr(cool blog) -ona je zabavna,zgodna(ali i zauzeta),pametna i ja ju osobno jako volim!

-one dvije su mi najbolje,ali mi je i Matea odlična-tu curu morate upoznat,jako je zabavna,originalna i voli gledati crtiće:-)i ona ima svoj cool blog na kojem mozete uzivati u slikama chada michaela murraya a blog je ddiddy.blog.hr








Post je objavljen 26.01.2006. u 18:02 sati.