Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/bikinigirl

Marketing

Ludi dan i luda noć

Jučer je bila luda noć, a danas je bio ludi dan. Ispričat ću sve od jučer...
1.Spoj naslijepo
Upoznala sam nekog lika na chatu koji ima 14 godina, i mislili smo se upoznat. I upoznali smo se. Lik je ružan, debeo i malen! Al nije to najgore! Najgore je kaj je on glup i straaaaaaaaaaašno dosadan. Ja sam cijelo vrijeme pričala jer on nije znao kaj bi, namjerno sam mu dosađivala kad ćemo doma i stalno sam gledala kolko je sati. Valjda je skužio da mi se ne sviđa.
2. Neki retardinjo
Jučer mi je pisao poruke oću hodat s njim, on je znao ko sam ja, al ja nisam znala ko je on dok mi nije reko. Lik je poludil. Išo je sa mnom u vrtić. Rekla sam mu da neću hodat s njim, on je pito zakaj, a ja sam rekla zato kaj mi se ne sviđa. Onda me lik pito jel gledam Ljubav u zaleđu, ja mu nisam odgovarala, on mi je slao poruke da odgovorim, zvao me i dero se da odgovorim. Lik nije normalan. Fala bogu, više mi nije piso.
3. Starkelja
Isti dan me zvao neki starkelja pa me pito jel to nečiji stan, trebam adolfa, onda je prekino... Uglavnom, moj broj moba nema u telefonskom imeniku, ne znam samo kak svi dođu do mog broja? Baš sam zbog tog stalnog zezanja prije škole promijenila broj, i nisam nikom dala osim svojim najfrendvima (al ima ih oko 200 i nešto), a opet su me našli! Ak me taj starkelja opet bude zvao, reć ću mu da mu je taj glupi adolf crko prije 20 godina!
4. Pedofil il ne?
Ovaj mi je tekst najvažniji. Mislim da sam srela nekog pedofila na chatu. On ima 29 godina, a ja imam 13 i rekla sam mu to, al njemu ne smeta i pito je mene jel meni smeta. Ja sam rekla da ne, jer sam misla da neće bit nikaj od tog, al sad više ne znam kaj da radim, kaj da mu kažem. Jer, on živi u Sisku i želi da se upoznamo. Danas svejedno imam puno tog za učit, pa sam mu to i rekla, da ne mogu. Al ne znam kaj da radim. Stalno je jako pristojan, nije perverzan, nije prost, ne psuje. Zapravo, sve više mi liči na mog starog. On ima 29 god, a moj stari 39 god. Oni su si bliži neg ja i taj lik, čovječe. Ne znam kaj da radim stvarno, već ga se pomalo bojim. Ima moj broj moba, moju sliku, bojim se izać van. Kaj mislite da ga sretnem? Sisak je mali, to bi se moglo vrlo lako dogodit! Koja sam ja glupača, zakaj sam mu dala svoj broj. A još gore je to kaj sam mu poslala svoju sliku. Tak me može prepoznat. Al sreća u nesreći, mogu i ja njega. Ak je to njegova prava slika! Kaj da radim???
5. Nećemo na maturalac! =(
Najvjerojatnije nećemo na maturalac zbog jedne gluposti koju je učinila jedna osoba. Prolila je domestos po profinom stolcu, profa je sa svojim "skupim engleskim šosom" sjela na to, primjetila je da ju nekaj grize za guzu, počela je vrištat i derat se ko je to učinio. Niko se nije javljo ni cinko. Onda je ona rekla da će nam zabranit da idemo na maturalac sve dok se krivac ne javi. Niko se nije javio. Raska je rekla da ak išta znamo, da odmah kažemo. Znao je cijeli razred, al niko nije nikaj reko. Prijetila nam je da se toj osobi crno piše, da će ga izbacit van iz škole, i takve gluposti. Sam zbog tog?? Onda je došla pedagogica i rekla da do kraja šestog sata kažemo ko je krivac inače ne idemo na maturalac, zvat će policiju i održat roditeljski sastanak. Mi smo smislili neku priču i pedagogica i raska povjerovale, al profa nije. Ona se sam derala da nećemo na maturalac da smo balavci koji umjesto mozga imaju hrpu govana i tak slično. Još nije nikaj odlučeno, al ne vjerujem da ćemo ić na maturalac. Ko će platit taj njen šos? Vjerojatno će cijeli razred morat skupljat. A kaj ćete?
6. Natjecanje iz zemljopisa
Ovo će bit kratko. Sam da vam kažem, sutra idem na školsko natjecanje iz zemljopisa, pa , držte mi fige da prođem dalje!!!
7. Šećer na kraju (dečki)
Zapravo, nema nikaj novo, osim kaj ćemo morat pod hrvatskim sjedit s dečkima da oni malo bolje slušaju. Izvlačit ćemo papiriće, pa se nadam da neću dobit nekog kretena. I danas sam malo pričala s Robertom (nasamo), al o glupostima, i mislim da mu se sviđam. Toni me je zezo za neke likove, pa sam ga morala lovit. Zezala sam Mladena za jednu curu, pa me on pito jesam ljubomorna. Marko me je gledo cijelo vrijeme dok je išo doma, a ja sam morala ostat još u školi. Matije nije bilo danas u školi, ne znam kaj mu je. Matej me danas glasno pozdravio i pito zar ga više ne pozdravljam (a ja ga opće nisam vidla). Jedan klinjo me zove cica maca (a nekad i mica maca). Stvarno, ova današnja mladež!


Post je objavljen 26.01.2006. u 16:48 sati.