Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ludakucavjesnik

Marketing

PROŠLI ŽIVOT PREMA TIBETANSKOJ ASTROLOGIJI

Ako želite saznati zašto Vam je život takav kakav je, bacite pogled na stranicu Astromag.biz i saznajte tko ste bili u prošlom životu i tko ste danas!
Ali upamtite - onak ti je kak si sam napraviš!

Šta je bio Leo u prošlom životu? Mogu samo reći da se nije puno promijenio:

PREMA TIBETANSKOJ ASTROLOGIJI:

U prošloj inkarnaciji rodili ste se, prebivali i radili u Perziji, u razdoblju od 1611. do 1669. godine.

Tada ste se bavili magijom i astrologijom zbog prvotnog cilja da izmijenite samog sebe. Bili ste pomalo čudak i usamljenik, te ste izbjegavali ljude. Mnogo puta ste prizivali demone, proricali budućnost, te pokušavali materijalizirati neke ideje. Imali ste nekoliko učenika i sljedbenika, koje ste takodjer izbjegavali, jer ste smatrali da vam samo smetaju u poslu. Voljeli ste eksperimentirati, što vas je na koncu i 'stajalo glave'.


U sadašnjoj egzistenciji možete biti vrstan čuvar tudjih tajni i pouzdana osoba kojoj će se sa povjerenjem obraćati drugi ljudi. Možda ćete, kao i u prošlom životu, težiti miru i usamljenosti, ali to vjerojatno nećete uspjeti ostvariti.


Moguće je da ćete biti prisiljeni neprestano raditi, raditi, raditi... dok će vaša djeca i roditelji trebati vašu nježnost i pažnju. Bez obzira što ćete možda upoznati mnoge zemlje ili se obogatiti - na koncu ćete, ipak morati reći da ste imali težak život!

[L.P.]



Post je objavljen 26.01.2006. u 13:29 sati.