Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ipaksuncano

Marketing

AJDE PONOVO

kao šta sam jutros počela pisati a nitko osim mene nije vidio,sad ču pokušat ponovo.evo već me maltratira bellarte i evo ga i ljuti šef.ma stvarno dosta!
ajde kako suosječate sa autostoperima?
meni se stvarno neda stati ali neke pute me grize savjest pa onda ali ne uvijek i stanem.
svaki dan kad idem na posao i kad se vračam sami palčevi po cesti.koji k...ukuruz djeco i ostali.
ma zašto me vidite?ja nisam komotna ako vas poberem.
pa onda ovako.neke pute kad vidim face s palcom pomislim:ma geldaj me dobro i nečeš se ljutit jer ne stanem.ili:čitaj misli,šta ne vidiš da baš ne mogu.ili:joj a kad moja djeca budu tako pa bude tako vozač kao ja(ne ne jadni)(moram stati,moram!)"ali"več sam prošla dalje a i iza mene su auti i dragi moji pa baš ne mogu.ZNAM DA SAM ODVRATNA!
ali kad ja vozim muzika mora biti do kraja da se sve prži jer ja tako uživam,,,a ako stanem mora biti tiše.+ ako stanem ne mogu vikat na bu.... ispred mene.
dobro ali ima dana kad stanem i onda npr.neko vrijeme sam svako jutro vozila trojicu dečkića u školu.ma dječaci mali,bez teksta ljudi.nikad da bi rekli nešto interesantno da se probudim kad već ne mogu uz muziku.ne ne,oni mutasti,prestrašeni(valjda,ili?)samo su šutili a ako bih postavila koje glupo,jutarnje pitanje odgovor je bio tako brz i kratak da ga nisam ni uhvatila.
ali dobro i ta vremena su prošla.
pa dođu i dani s kišom,pa baš onda stopiraju nježne ,stare bakice kojima moraš stati jer inače če te savjest toliko gristi da kad dođeš kući češ se vratit po nju (slatku staricu)i odvesti je di joj treba.pa tako ja joj stanem i ona uđe i počne:o drago djete,bog te blagoslovi što si me uzela,pa to vrijeme,pa ovo pa ono pa joj nikad kraja.ali učiniš dobro djelo i ideš kući sretan.ali kad iskipaš dragu staricu,pozdraviš,poželiš joj sreću kao i ona tebi i slučajno pogledaš tepih u autu i ZLO!to je za ti se zahvalit.zemlja,blato,ŽIVO BLATO,ne mogu vjerovati!I šta to znači,da te netko od gore malo pljuje ili?
ali dobro znaš za drugi put.
a vam se desilo da stanete zgodnom i prezg.stoperu i upravo kad ti upadne u auto ti sretna pogledaš na drugi kraj trake a kad ono u suprotnom smjeru ide KO? pa tvoj dragi muž.ha ha to je super.ali to mi se nije dogodilo ha ha.
e sad mi je dosadilo idem na pauzu.možda nastavim poslje.
a da da ne zaboravim,moram se zahvaliti onome koga sam već jutros u mislima ubila jer mi ja stavio psića na blog.HVALA HVALA ali ono jutros ne zaboravljam.


Post je objavljen 26.01.2006. u 11:48 sati.