Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/malaga

Marketing

Sljeme ili Slovenija

Posljednjih nekoliko dana stalno sam vani.
Kući se redovito vraćam poslije ponoći .... odlazim rano i dolazim rano ujutro!
Razlog: povratak Francuzića, napokon!
Jučer smo se nas nekolicina spontano uputili u 10 h navečer na Sljeme.
Kupili pive, čipseve, obukli se ko medvjedi i krenuli. Kad smo došli gore, umjesto da sjednemo u M. i popijemo kuhano vino, počeli smo tražiti neki slobodan vidikovac.
Svi su bili zauzeti, naravno!
I tako došli mi do jednog ugibališta, ostavili auto, vidjeli Crkvu, a to je udaljeno cca 700m i krenuli u istraživanje mračnih predjela oko Crkve, a i tražili smo zavjetrinu.
Bili smo već na pola puta do Crkve, bili smo smrznuti, niš nismo vidjeli, ona naša piva promućkana.... ali, bili smo i uporni! Mobiteli nisu radili, totalno su se zbrejkali, stalno su nam dolazile porukice ... Dobrodošli u Sloveniju.... koma, kud baš Sloveniju! Uskoro se i piva smrznula, znam... ni mi nismo vjerovali, zamotali smo se ko kamikaze, ali stvarno je bilo ful hladno.
Proveli smo tamo neko vrijeme, taman toliko da se popije ... al i to je bilo previše, kada smo se vratili u auto i ofrljili grijanje, svi smo naotekli i poljubičastili, ko oni stari i dugogodišnji kroneri kad im je hladno.
Dobili smo ozebline trećeg stupnja kak je bilo zima.
Međutim, sutra se ide pod punom ratnom spremom, termosice s kuhanim vinom, čaj s rumom, baterija, sarma :)( ko svi Hrvati)!
Danas je dan odmora napokon. Mislila sam da će mi se dati pisati malo slikovitije i zanimljivije, al nemam
baš neku pretjeranu inspiraciju, nažalost.
Zima nije moje vrijeme!!!!



Post je objavljen 25.01.2006. u 22:40 sati.