Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/freakworld

Marketing

OBRAZOVANI TERORISTI

Sjedeći u omiljenoj si birtiji orci i ispijajući kavicu bacio sam se na razmišljanje o problemima našeg modernog svijeta globalnom terorizmu koji je postao pošast na ovomu našemu planetu ali i o elementarnim nepogodama koje su uvijek tu čekaju prikrivene od voljene nam majčice zemlje čekajući njezine odredbe ne bi li oslobodile svoju drakonsku snagu nad nama. No uostalom za to smo si sami krivi. Tsunamiji, vulkani, uragani, tornadi, potresi, ozonske rupe..... njima nam naš lijepi ali nemilosrdni planet daje do znanja da iako smo moćna intelektualno najrazvijeniji oblik života u ovom djelu kozmosa još uvijek nismo u stanju upravljati nekim silama......donekle.
U zadnja dva dana novine stalno pišu o potresima,seizmološki najaktivnijem područjima i td.,i td...Pretpostavljam da znate da je područje Kalifornije također vrlo aktivno područje,štoviše tamo već postoji brazda uzrokovana radom tektonskih ploča i ona gotovo nikada ne miruje,stalno se širi ili skuplja. Ta brazda naziva se rasjed sv. Andrije i otprilike prati granicu Kalifornije s Nevadom .
Isto tako većina nas zna da je Amerika na čelu s predsjednikom Grmom na pik uzela sve terorističke organizacije, ali bogme i oni nju. Sjetite se samo 11.rujna...
E sad, također je vrlo dobro poznato da svaka imalo priučena budala može sklepati atomsku bombu snage nešto manje Hirošimi(bogami slabo).Samo na crnom tržištu treba kupiti malo osiromašenog urana,a šeme za izradu omanje bombe lako se nabavljaju u zemljama poput Koreje, Libije, Iraka, Rusije, Ukraine i sl. čije su vojno-političke ustanove najblaže rečeno u kurcu.

Sagledajmo sada što imamo:
1.vječne neprijatelje terorista Amere
2.sezmički vrli aktivnu Kaliforniju u Americi
3.nabrijanog terorista s njukicom

Sve što trebamo je da tog našeg terorista upišemo na neki fakultet vezan uz geodeziju i rudarstvo ili ga u najmanju ruku priučimo o osnovama tektonskih poremećaja. Kad smo to izvršili,što smo dobili?

POTENCIJALNOG UNIŠTAVATELJA SVJETOVA!

Naime, postavljanjem dvije do tri A-bombe unutar tog rasjeda i njihovim pravovremenim okidanjem prilikom gibanja rasjeda (po mogućnosti kada se širi) uzrokovalo bi potpuno uništenjem Kalifornije unutar tri dana!!!

Zamislite samo što bi uz stručno obrazovanje donijele veće količine novca na njihovim računima. Zamislite kontrolirane erupcije vulkana koje bi imale eksplozivnu snagu jaču od TRI HIROŠIME !? Izazivanje kontroliranih tsunamija, pa i uzrokovanje kojekakvih oluja ili čak skretanje omanjih kometa(malo mašti na volju).
Sve je to vrlo moguće ,jer oni budžet ne bi koristili za stvaranje nečeg dobrog i korisnog, već bi ga koristili za otkrivanje nečeg što će sa zemljom sravniti što veću površinu za što manje pare.
Sva sreća pa to još dug neće biti ostvarivo. Naime našim protagonistima teroristima životni vijek je vrlo kratak jer su nabrijani na dizanje sebe i okoline u zrak pomoću auto i kojekakvih drugih bombi. Trenutno najin brija im je zaletavanje avionom punim putnika u kojekakve stambene, poslovne ili vojno političke objekte. Možemo se samo nadati da će se svi dići u zrak prije nego se požele obrazovati.

Moram piti manje kave :)


Post je objavljen 25.01.2006. u 17:22 sati.