Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/bubuleje

Marketing

NOVA TERAPIJA U TABORU BUBULEJA

Ženske grudi čuvaju muško srce
Seksualno uzbuđenje pojačava kucanje srca i poboljšava cirkulaciju krvi, kaže dr Eping

Posle pet godina istraživanja u tri bolnice u Frankfurtu dr Franc Eping zajedno s kolegama istraživačima utvrdio je kako gledanje bujnih ženskih grudi može biti i te kako lekovito za zdravlje muškaraca, odnosno da im može produžiti život.

Prema njihovom mišljenju, muškarci stariji od 40 godina mogu znatno da izbegnu rizik od infarkta i moždanog udara ako svakodnevno gledaju velike ženske grudi. Recept koji je propisan je: barem desetak minuta dnevno intenzivnog gledanja.





Gledanje privlačnih i bujnih grudi kao što imaju glumice Pamela Anderson ili Monika Beluči, pevačice Samanta Foks ili Sabrina, čak i vremešna kantri zvezde Doli Parton, tvrdi lekar Eping, ima potpuno isti učinak kao i 30 minuta aerobika. Do tog zanimljivog zaključka dr Eping došao je pošto je posmatrao 200 muškaraca koji su imali zadatak da gledaju bujne grudi neke njima privlačne atraktivne ženske osobe. Rezultat istraživanja bio je zaista iznenađujući: svim muškarcima smanjio se krvni pritisak, poboljšao se puls i uočljivo se smanjio procenat oboljenja arterija.

Dr Eping objasnio je da seksualno uzbuđenje pojačava kucanje srca i poboljšava cirkulaciju krvi, pa su na temelju toga utvrdili kako gledanje u velike grudi poboljšava zdravlje muškaraca. Takođe, veoma očigledno je da svi koji tako odmaraju oči imaju veće šanse da izbegnu infarkt i moždani udar. Istraživači su se složili i u tome da muškarci svakodnevnim posmatranjem bujnih ženskih grudi mogu produžiti svoj život od dve do pet godina.

ZBOG SVEGA GORE NAVEDENOG BUBULEJE CE POCETI DA PRAKTIKUJU SA VEZBAMA GLEDANJA U VELIKE GRUDI PRE SVAKOG TRENINGA I SVAKE UTAKMICE. NADAMO SE DA CE OVO NOVO OTKRICE POMOCI BUBOSIMA U OSVAJANJU NOVE TITULE.
Izvinjavam se Ponosnom i ovog momenta ispravljam veliku grešku koju sam napravio. Uvekk mora postojati izbor tako i sa terapijom, pa u to ime





Post je objavljen 25.01.2006. u 14:08 sati.