Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/metallac

Marketing

Between Heaven And Hell

Mislim da bi vec bilo vrijeme da se napise review ste se tice nove godine tj.31.12.2006 jer ce me Cigumi pojest zivog(tlaci me svaki dan).
Da vidimo,koliko se ja sjecam sve je pocelo negdje u 19:30h dolaskom Lucy The Korn i njezinog decka Annela (iz Zagreba),cestitke i te fore te kao i za Bozic Slavisha je krenula obavit obiteljsku duznost.
Vecer je krenula sa pozitivnom mjuzom poput Kud Idijota i par topovskih udara koji su normalnu kucnu atmosferu pretvorili u dobro nabrijanu festu.
Arsenal stimulacije je sadrzao sljedece:16l bambusa,100kn zelenjave i 3 mica zezalica.
Cigumi nam je u svakom trenutku bio na raspolaganju jer je Novu slavio doma tj. par metara od moje kuce tako da u slucaju elementarne nepogode se uvijek moglo skocit do opskrbnog centra.
Ali kod mene atmosfera je pocela da poprima svije pravo oblicje,crtice su se slagale,a zrak je posojao sve gusci.Cekalo se samo na 00:00h da krene Amon Amarth sa pjesmom Death In Fire i da kresnemo bengalku.Inace sutljivi Annel poceo je da prica ko navijen(pitam se zasto),te objasnjavao kako mu je Daleka Obala ful dobar band(inace covjek slusa samo underground-demo-punk-oi-bendove).
Cak i Lepr je uzivao u trenucima domace glazbe(Helloween,Metallica,Slayer....)te razvezao jezik sa Annelom kojeg inace vida samo jednom godisnje tj. samo na proslavama nove godine kod mene.
Zvao me je i Rankstein negdje oko 22:30h iz Zagreba(odlucio se je na nesto finiji docek Nove), te zakljucio da mu se vec riga od loseg izbora mjuze koje pusta zagrebacka ekipa.
Samo smo ga izdeprimirali kad smo mu rekli da kod nas prase Kud Idijoti(NJEMU SU ONI ZAKON).
U izljevima euforije pali su i dogovori sa Cigumijem i Skhampom da se vidimo nakon 00:00h (da navratimo do njih) te sredimo kojeg topa i par crtica(Cigumi je imao jeben arsenal).
I poceo je PAKAO!!! 00:00h je doslo te pocela oprostajna stvar od Stare godine-Amon Amarth- Death In Fire.Cijela prisutna ekipa(Lucy,Annel,Slavisha,Lepr i ja)je izasla ispred kuce(inace do moje kuce je birc)te uz Amon Amarth smo kresnuli baklju te okinuli par slika.
DO JAJA!!!
Bilo je bogme hladno te sam nosio sal ARMADA-Rijeka dok se nije umijesao neki pijani kreten iz lokala te poceo nesto srat za sal(zakljucili smo da je tovar) i umalo je doslo do sranja.
Medutim nakon par recenica i pogleda koje mu je uputio Lepr pijani tovar se je otrijeznio i uteko.
Trebalo je per desetaka minuta da smirim Lepra jer on nije odustajao od fizickog obracuna koji bi nas mogao odvesti u posjet kakvoj policijskoj upravi(to nam stvarno nebi trebalo za Novu godinu).
Lijep pocetak Nove,nema sta!!!
Nakon cestitki i slicnih sranja Lepr i ja smo krenuli u posjet Cugumiju.
E Cigumi Cigumi!!! Atmosfera kod Cigumija je bila bijelo praskaste boje.
Techno Direktor je od silnog zalaganja za dobar provod pustio i koju kapljicu krvi iz nosa.
Uslijedilo je cestitanje te malo pecilnog praska za podizanje vec uspaljene atmosfere od koje je Cigumijev bratic Kyky zamalo poginuo(nije bas ljepo izgledao,sta ne Cigumi?).
Par fotki nije bilo na domet(na fotkama se najvise zamjecuje Cigumijev sno)a i top je dosao na red.
Pozdravili smo se od Cigumija te se dogovorili za bijeli after(after je bio confused).
Vrijeme je bilo da se ja i Lepr zaputimo do Skhampinja.Receno-ucinjeno!
Opet cestitke i sranja i par bambusa jer se grlo za Novu godinu brzo susi a onda lula mira od koje sam se zamalo zrusio.Sve u svemu jako ljepo,jako ljepo!!!
Cak i brat mi je bio kod Skhampinja i bio je izbediran od mume i cuge(ili mozda radi toga sta sam ja dosao).Nakon dimno-tekuceg asortimana kojeg smo Lepr i ja preslatali kod Skhampinja vrijeme je doslo da se vratimo u moje odaje.
Ekipa kod mene se je povecala jer je u meduvremenu navratio Cigumi sa svojom ekipom i arsenalom.
Vec sam se pitao kad ce se Kyky zrusit jer nije bas izgledao sjajno.
Crta-muma-crta-muma.Pravi sat likovnog!!!
Vec se je blizilo jutro tako da je Cigumi ispario(vratio se u svoje odaje)te najavio bijeli after malo kasnije.
Inace mi smo nastavili do jutra sa programom koji se prakticirao u gore navedenom reviewu te se razisli negdje oko 7:30h.
Cista petica za sav arsenal,mjuzu i ekipu(pogotovo krvavo-nosog Cigumija).
Nova godina DO JAJA!!!
King Diamond Forever!!!!
Tribute To Cliff Burton (R.I.P.)
See Ya!!! Stay Metal 666
P.S. Ovaj kreten si moze darkere zabit u supak



Post je objavljen 25.01.2006. u 10:35 sati.