Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/oceanicflight815

Marketing

TEKOM MI AMOR

You gotta love 'em;) Prošlog četvrtka mi je krepao modem tekomov i došao neki lik iz tekoma to zamjeniti nakon što su mi uslužni djelatinici tekomovog helpdeska rekli da zapravo moje računalo ne valja ili da trebam mjenjati internet karticu ( koja mi je btw ugrađena u laptop ali nema to vezeeeee)..I tak ja, jer sam tad još radila zamolih svog namrgođenog šefa koji izgleda ko onaj Lurch iz Addams Family da me pusti na čuku vremena da se zaletim do doma jer tekomovac nije mogao niti prije niti kasnije neg baš u 12.30.I vozim ja ko Schumacher do doma i fakat sam stigla sva zelena svijetla stigla abnormalno brzo doma i stigao i on bome na vrijeme i ja reko: bit će nešto..I nakon 45 min ( nije da nisam gledala na sat) veli on meni: Znate kaj, meni računalo ide na ovaj zamjenski modem kaj sam vam donio ..Ja reko: Ma super je to dragi gospodine ali jebe se meni za to ak na moje računalo ne ide. A na to će on: Znate, mi smo samo dužni isprobati da li uređaj radi..Ja reko: Znači vi ste tu došli, vidite da ne ide na moje računalo ,ali zato kaj se kači na vaše računalo onda je sve okej? On potvrdno kimne glavom..E onda sam popizdila: Znate kaj, vi ćete sad ovo meni podesiti jer ja moram imati internet dostupan 24 h i ne tiče me se ak vi to ne radite, moram na internetu danas biti i amen. Čak sam se potapšala figurativno po ramenu jer sam : stood up for myself against the system..On me zabezočeno pogledao i opet počeo čačkati po laptopu..Na kraju sam ipak nekak došla na internet uz pomoć ne tekoma neg Kreše( my computer guy) jer je tekomovac slegnuo ramenima ( nakon kaj je konzultirao menjual i kolegu nekog) i pobrao se doma valjda il u pizdu materinu kaj se mene tiče. Krešo mi je dal zamjenski modem i sve je išlo..
Image Hosted by ImageShack.us
Yeah T-Com wireless internet my asssssss

Onda opet jučer vrisnuo internet, nemrem online ..aaaaaaaa i opet zovem tekomov helpdesk: ali vi ste online ..veli on meni ja reko super kaj sam kod vas online ali ja nemrem nijednu stranicu otvoriti so how do you explain that ey motherfucker??? Ok nisam ga nazvala mamojebačem ali u mislima jesam!I tak opet mene zove isti gospon iz tekoma da bi on opet došel podesiti moj wireless (e da ja sam se prek kabla kačila jer tekomovac nije znal wireless podesit jel.. jebeno su sposobni;))Dođe on i opet ista priča kak on može na wireless ali jebiga eto moj laptop ne može..Čak sam mu i sok dala ovaj put!! Koja glupača trebala sam mu zgrabit čašu iz ruku i sterat ga van!I tak opet moj Krešo došao i podesio on meni wireless i sad ja, konačno imam ono za kaj plačam pretplatu ! Haleluja! Međutim kak je Krešo rekao niš nije sigurno jer je općepoznata stvar da nekad ti uređaji vrisnu i onda se moš jebat, i onda mi je dao neku teoriju kaj da delam ak opet nemrem online, a ja, ja sam ga sa smješkom gledala i mislila si : ma samo ti meni pričaj, kad vrisne odma tebe zovem jebeš ti tekom!
Hoću reći da smo mi svi tak nemočni against the system da je to čarobno...
Čula sam da je neka žena imala dialera i da je imala račun cca 5 soma kuna i kad je otišla u tekom žaliti se rekli su: vi morate podmiriti taj dug ili vas gasimo..Kak su ljubazni zamisli ti to ....Mada to ona nije potrošila mora i platiti i moš se jebat! Ljuta sam ko pas na tekom i čim mi ugovor istekne odjebaću ih ko zadnje šlape..
Dotad moram svaki put kad palim laptop molit boga... da ostanem online... Tekom you can kiss my rosey white ass!!!!! E da i btw onaj brži internet kaj su najavljivali i uveli..pa di je to jebote ja sam i dalje na istoj brzini ....bastards!;)

Post je objavljen 25.01.2006. u 11:14 sati.