Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/carmen16

Marketing

Napokon

Ovaj naslov napokon ima više značenja - napok novi post, sorry svima al stvarno nisam stigla. Ali i napokon da sam sretna, odnosno napokon da u mom postu nećete moći pročita nimalo tuge jer je trenutno nema. Ah, ne znam odakle da krenem......da najbolje tamo gdje sam stala. Prošlog ponedeljka sam napisala da mrzim taj dan jer mi je stvarno bio grozan, ali zato ovaj ponedeljak je bio hm malo za recći super. Da mi je netko rekao da ću se tako osjećati za samo tjedan dana ne bi mu vjerovala.
No neću vas zamarati svime što mi se događa u životu, al ipak ne mogu odoljeti a da ne napišem odakle sad sva ta pozitivna energija. Dakle sve je počelo u petak kad sam stvarno bila živčana i samo je trebala jedna riječ ili jedan pokret da moje raspoloženje prijeđe granicu izdržljivosti. Što se nažalost i dogodilo, al sad nema veze, možda je i trebalo tako biti da napokon shvatim neke stvari . Zato je i to nešto dobro. O tom danu mi je dovoljno reći da je najbolje što se dogodilo to što smo imali fiziku. Aha, jednostavno obožavam sat fizike, najzanimljiviji sat u cijelom tjednu. Sad da pređem na subotu, iako se više ni ne sjećam šta je sve bilo. Išla sam na dva rođendana pa još i do grad i tak ništ posebno (hmm, da) ne da mi se sad to sve pisati. Nedelja, opet me uhvatilo neke užasno raspoloženje još sam morala i učiti, ma ono nisam bila ni za što. ALI PONEDELJAK!!! E to je bio moj dan, stvarno. Prvo u školi je bilo super jer smo imali 4 sata umjesto 7 :))) onda imali smo matematiku i ja sam napokon sve skužila i sad sam tak ponosna :))). Navečer smo imali ples i bilo je tak dobro, prvo smo malo ponovili moju omiljenu koreografiju :)))

( Can you keep up?
Baby boy, make me lose my breath
Bring the noise, make me lose my breath
Hit me Hard, make me lose my (Hah Hah)
Can you keep up?
Baby boy, make me lose my breath
Bring the noise, make me lose my breath
Hit me Hard, make me lose my (Hah Hah))


poslje smo završavali novu koreografiju i napokon sam skužila sve pokrete :))) dobro nisam ih još usavršila al ima veremana do nastpua :))) a onda su i definitivno određen pozicije i to one koje nama odgovaraju :))) i onda nakon stvarno napokon al zanimljivog treninga dobijem poruku :))) i tak (nećemo sad u detalje). Uh, mislim da je dosta :))) za jedan dan.
A mislim i da je ovaj post dosta dugačak tak da bolje prestanem s pisanjem dok se nisam sjetila nečeg zanimljivog :)))

Image Hosted by ImageShack.us

Pozz i puss mojim curama i veliki pozdrav svima koji čitaju i naravno onima koji me komentiraju još veći pozzzdrav :)))
Budite dobri, lijepi i pametni :)))))))

Post je objavljen 24.01.2006. u 20:55 sati.