Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/broken2heart

Marketing

Something like that!

Evo upravo sam došla s faksa i imala sam kolokvij iz ekonomije. Dobro sam napisala pa se nadam da će i rezultati biti ok (meni je 2 dobvoljno)! Opet sam se čula s NJIM i reka je kad se vrijeme normalizira da ćemo opet u šetnju i da mu je u ned bilo super.
Da vam kažem sasvim mi je svejedno dali će se javiti jer sam jučer, tj. sinoć razmišljala i shvatila...da me to više ne dira. Ponosna sam na sebe što me njegova blizina više ne smeta i ne boli toliko, što mi više nije tako bed pričati s njim pa makar on sutra sve zaboravio. Napokon sam krenula DALJE!
Neću vam sad reć da se odmah bacam u potragu za novim jer nekako nemam potrebu za tim. Nekako mi se neda prolaziti sve ispočetka ona upoznavanja, pa kemija i slično. Vjerojatno sam i zato tako dugo bila slijepo vezana za NJEGA... Istina, htjela bi nekog pored sebe da me tješi kad mi je teško i da me samo zagrli i kaže da će sve biti ok, ali...imam frendicu jednu koja mi je uvijek tu kad je trebam i s kojom sam se u tako malo vremena zbližila da je to čudo. Pisala sam već o njoj, ali danas ću malo opširnije...
Vjerojatno ste bili na njenom blogu i odličan je (smailich.blog.hr), a tko nije nek ode pogledat. Dakle...poznata je po tome šta ima tetovažu leptira na leđima (na donjem dijelu leđa), ima kratku crvenu kosu otkačeno ošišanu, oblači se isto otkačeno, ali jako fora i ODLIČNA je osoba u duši. Super se s njom zezat i uvijek je za zabavu. Zna nekad biti u bedu (kao i svi) pa se međusobno tješimo. Nikad s njom nije dosadno i hvala na njihovoj maturalnoj gdje sam ju i upoznala prošle godine u drugom mjesecu. Starci i sestra su joj isto otkačeni pa se vidi na koga je...(dobro ne skroz, ali ono)! Obožava seriju One Tree Hill i naravno Lucas joj je najdraži lik (a kome nije:-))! Ide na faks za tetu u vrtiću i obavezno ću svoje dijete tamo kod nje ostavit jer znam da će bit odlična teta i da će ju sva djeca voljeti čim ju vide. Kao i ja kad sam ju vidjela odmah sam ju zavoljela...:-)! Sad kad joj je bio roćkas kupila sam joj predivan dar samo zato jer je ona predivna osoba i zaslužuje puno više od toga, ali kad smislim još nešto bolje onda će i to dobit. Na njenom blogu je opisala šta je dobila pa pročitajte da se ja ne ponavljam.
A njen osmjeh na licu bio mi je dovoljna zahvala... Ma jednostavno obožavam ju!


Post je objavljen 24.01.2006. u 19:58 sati.