Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/jimi

Marketing

Naš Ljubo

Usprkos strašnoj zimi kod nas u Australiji imaju kontra efekt. Ludo visoke temperature tak da su organizatori već dva puta moral zatvarati krov dvorane samo da smanje temp. igraćima!

I napokon je Ljubo došel u drugi tjedan nekog grand slama i samim tim potvrdil da izrasta u vrhunskog tenisača. Sezona je počela dobro i odmah je osvojil turnir pa došel u Melbourne.

I prošel je prva četiri kola ekspresno jer nije izgubil ni jedan set i sad se u četvrtfinalu namjeril na cipranina Baghdatisa!

I izgubil Ljubo svoja prva dva seta, al se ne predaje pa osvaja sljedeća dva i dođe sve do petog! Pri rezultatu 1:1 ima Ljubo šansu za brake, al ne uspijeva i onda na njegoom servisu frajer njemu radi brake! I do kraja je svako osvojil svoj servis i cipranin je pobijedil.

Ne bi sad to pisal da u tome nema neke podudarnosti! Kolko Ljubo gubi kad se igra peti set i kojim redom osvaja setove. Zadnjih četiri meča koja je igral u pet setova izgubil je ovak. Izgubi prva dva seta, druga dva dobije i onda opet izgubi peti a s tim i meč!

Moral bi ozbiljnije trenirati pet set! :-D


Post je objavljen 24.01.2006. u 20:01 sati.