Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/oceanicflight815

Marketing

ČOVJEK ZVANI TENF

Image Hosted by ImageShack.us
Davno davno u svijetu chata upoznah jednog lika čudnog imena:TENF! Svi ga znamo kao mali s loptom i moram priznati da mi je mali zakonnnn..Ne samo da je frapantno lijep, muževan već i duhovit i kovaničar tj. smišlja nove izraze koji uđu u anale chata, mali je majstor za sve vezano uz kompjuter, pomogao je meni i drugima nesebično , odvajajući vrijeme, telefonske impulse i imajući živce i strpljenja s nama idiotima za komp! Tenf I salute you!

ZS (Zoltan Sise) -izraz koji smo zajedničkim snagama jednog dosadnog dana na chatu osmislili kad smo odlučili na kraju svake rečenice ubaciti riječ "sise" npr: Danas sam baš gladna sise, ili Do koliko danas radiš sise? Zoltan je pozdrav iz najsmješnijeg filma :"Dude where's my car" iliti "Čovjeće gdje mi je auto"..
Đejaaaaaa-je zapravo posudba iz bogatog riječnika patka74 legende iskon chata..naš maštoviti tenf je još k tome nadodao đejaaaaaa plus zs i dobili smo đejaaaazsssss koji redovito koristimo kao pozdrav, arlaukanjem na chatu.. Tako za one koji nisu znali i koje ne boli dupe zakaj mi to govorimo eto sad znate..

The truth uncovered...
The truth shall set you free:D



Chinese Foooood Lady: And then?
Jesse: No "and then"!
Chinese Foooood Lady: And then!

The bubble wrap!
Zoltan!

Chester: What does my tattoo say?
Jesse:Sweet!
Jesse:What does mine say?
Chester: Dude!

We are hot chicks and we will give you oral pleasure.

Continnuum transfunctioner!

Screw the Universe ( with Swedish accent)

Post je objavljen 23.01.2006. u 14:55 sati.