Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/konavoka

Marketing

Det iz maj lajf!!!!:)))

Ej!!!evo nisam vam pisala odavno, mislim odavno..nije baš davno ali meni jest!!!! Evo ovaj vikend se nije ništa važno događalo osim što sam se dosađivala, ili dosadu ubijala u pergole!!!!
Naša turistička škola je ovu subotu imala školu, nadoknađivali smo svetog vlaha, jer tad nećemo imat školu!!!al naravno nije mi bilo ni na kraj pameti da se ja u subotu ujutro dižem i idem u školu, pa sam ja bila pametna i nisam išla nego se lijepo naspavala!!!!

Ej što će na grudi 4.2. biti veselo-dolazi nam hajduk!!!!Mislim gruda je tako malo mijesto,s malo manje od 1000 stanovnika, i dolazi nam hajduk!!!A moja jeja se oblači u konavosku, treba će dat nekom igraču cvijeće, a nebi da će joj bit loše!!!!

Ovaj tjedan škola popodne, to tako obožavam, ujutro se možeš naspavat, dignem se spremim knjige, ako imam napisat domaći i to napišem, pojedem objed i na bas!!!!Onda malo zafrkancije u školi, a najbolje mi je kad završi škola jer je mrak!!!!! Tako uživam u tome, možda sam glupa, poremećena...ma nisam....možda vam se samo čini....

Pozdrav subotnjoj ekipi iz pergole, i iz dvorane:)):Barbara, mariana, jelena, miho, dada, mito,angela, marko, ivan....
I sva ostala ekipa-cmox!!!!!!!!!!!!!!


Post je objavljen 23.01.2006. u 11:07 sati.