Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kaleb

Marketing

Eto nas na 28+5. Prošli tjedan išli smo na pregled i imali prvi uzv nakon više od 2 mjeseca pauze. Nisam baš bila oduševljena činjenicom da će mi ga raditi, ali sam popustila nakon što smo dogovorili samo kratki "scan" od jedne minute.

Kaleb ima 1150 grama:)) Mrcina mala. Sve je i dalje savršeno, mama se uspijela malo zauzdati s kilama, i dalje se osjećamo sjajno, a sinko se odlučio nešto češće javljati. Još uvijek je jako nježan, izgleda da ja neću iskusiti one famozne "kvrge" po trbuhu o kojima sve trudnice pričaju.

Uhvatila me suluda shopping groznica, naravno, samo za njegovu robicu. Gdje god uđem, moram mu kupiti barem nešto. Najdraže su mi boje narančasta i crvena, no tu je izbor jadan - svi se uglavnom drže onih stereotipnih plavo/rozo kanona. Tako da među robicom prevladava žuta, bijela, plava i nešto narančaste i crvene. Izbirljiva sam k'o sam vrag, ježim se na štrebersku kariranu robicu i uštirkane košuljice kakve nude fensi-šmensi dječje trgovine (uz pripadajuće fensi-šmensi cijene), mrzim patkice, dudice i ostale poluretardirane sličice, volančići ne dolaze u obzir...Ja volim čiste, pune, vedre boje, bez ikakvih slova, sličica i sranja. Rekao bi čovjek da je tako nešto najlakše naći, ali ne...No, ipak sam uspjela kupiti gotovo sve što nam treba od robice. Sad čekam da se malo financijski oporavimo (dajemo raditi i veliki ormar s kliznim vratima), a onda se bacam na ostatak shoppinga - pelene, dekice, kadica, kozmetika, blabla...

Vrijeme mi je počelo nekako brzo prolaziti, no to je super. Nadam se da će mi opet uletjeti neka mrcina od prijevoda da kupimo i novi krevet divovskih dimenzija i sušilicu i onda sam napokon mirna.


Post je objavljen 23.01.2006. u 10:10 sati.