Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/12323

Marketing

.... Divjarije po šold ....


Image Hosted by ImageShack.us OVO SMO ANA I JA .... AL NE U SADAŠNJOSTI ... :D



Hehe, danas sam išla na misu, čak sam se i uživila... :P
U 14 h sam šetala sa roditeljima, Anom i psom... bili smo put Rudine neasvaltiranim cestama...
a kad smo se vračali ja i Ana smo nastavile same još malo šetat... počela je jaka bura...a mi se dvije luđakinje normalno sakrile kod moje none... :D (baš smo pametne :P )
U none je bila neka njezina prijateljica i pričala svakega čuda...
Pa ti tako ona govori.... " Kad sam vam ja bila mlada kao vi i bila sa prijateljicom Marijom šetat govorile smo kako mi ovako lude još nemamo dečka... kako smo ih sve odijale..." , a Ana i ja se pogledale (čim je ova baba rekla lude i bez dečka :D hehe "...i tako smo vam mi dvije rekle da sad kad prođe prvi dečo i pita nas za kurit (=hodati zajedno) odma ćemo pristat.... i tako mi slučajno odma vidile dvo dečka i oni nas pitali za kurit..."i tako dalje i tako bliže.....
Kad smo išle ća od none ja ti se zezam: " A sad mi dvije lude još bez dečka... sad kad vidimo prvo muško biće s njim ćemo kurit....." I tako ti mi malo hodamo i odjedanput prolazi neki starkelja :D a mi se dvije toliko počele cerekat da nas je ovaj stari samo blido gledo... Ja govorim njoj: " Ovin je tvoj... hahahahahahaa!! Sad zamisli da Mate (moj rođak koji ima butigu (=trgovinu cipela)) izađe van...."
A vidiš ti Mate izlazi iz trgovine... Opet smo se toliko smijale da se Ana cila zaslinila :D ....govorin ja:" A ne može on mi je u rodu... hehehe"

I tako... super mi je bilo!!! ne mogu se žalit .... :D bilo je komedije!!
A sutra je školaaa!!!! :(
Ajde BOK!!!!!! :-*

Post je objavljen 22.01.2006. u 17:16 sati.