Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/cartmann

Marketing

Novinar i/li investitor

Slučaj Newyorčanka neću komentirati, svoje mišljenje sam već napisao tamo gdje mislim da mu je mjesto, te smatram da nema smisla ponavljati, posebno zato što se ne uklapa u temu ovog bloga.

Ipak, kritika kolege (blogera) Čadeža se izravno dotiče teme ovog bloga pa ću je prokomentirati, što je moguće kraće jer me žena već čeka duže od 20 minuta na temperaturi od samo 3-4° st. iznad nule, vjerojatno u minici. Svakako, u potpunosti se slažem s kritikom da forma pisanja ovog bloga nije potpuno ispravna, svjestan sam i da se zna provuči i pokoja gramatička pogreška (ili pogriješka ;)), te bih se ozbiljno zabrinuo zbog toga da:

- pišem blog s ciljem da promoviram sebe ili svoju firmu
- pišem za novac
- naplaćujem financijsko savjetovanje

Zabrinuo bih se zbog toga što znam da je prvi dojam izuzetno bitan te da gramatičke pogreške mogu klijentu ostaviti dojam da se ne radi o ozbiljnom poslovnom partneru, odnosno čovjeku kojem bi ostavili svoj novac na upravljanje.

Ali, kako to nije slučaj, već ja, Felix i posebno OptionMaster trošimo svoje vrijeme s jedinim ciljem da propagiramo i donesemo čitateljima blog.hr i općenito građanima s govornog područja bivše yu kvalitetne i zanimljive informacije, _besplatno_, čak ni ne tražimo zahvalnost, smatram da je smiješno i nezahvalno probirati tekstove u potrazi za gramatičkim pogreškama i ukazivati na iste te na taj način omalovažavati uloženi trud.

P.S. žena će me ubit.

Post je objavljen 21.01.2006. u 22:22 sati.