Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/bluezgpain

Marketing

Fade Away

Jučer sam došao na jednu zanimljivu ideju...
Naime, sad kako sam dobio gitaru i počeo luđački svirat (bole me sve jagodice na lijevoj ruci), skinuo sam nekolko pjesama. Otherside, Wake Me Up When September Ends (do dijela kad počinje distorzija), Polly, Bratec Martin, i nekaj malo od The Man Who Sold The World. I sad sam odlučio da ću probat odsvirat svoje pjesme. I tako pun optimizma, tražim po nekim tekama, kompu, starim papirima svoje pjesme i nađem ih onak desetak i skontam da nijedna nije rađena za solo akustičnu gitaru... I tako sam se zbedirao da sam napisao jednu pjesmu koju sam danas ujutro uspio odsvirat. Sad još to moram malo uvježbat i onda snimit. E da, pjesma se zove Fade Away, i vuče na pjesme tipa Broken od 12 Stonesa ili recimo Kill od Jimmy Eat World. Eto to je bi bilo to. Idem ja sad vježbat svoju prvu pjesmu.
Ovo je tablatura za početak pjesme, koju bi oni koji imaju imalo logike mogli odsvirat, a za Niksu i ostale careve na gitari (gleda se ko u Guitar Pro-u)



Hvala svima koji me podžavaju u sviranju gitare, i često posječuju moj blog (jučer je bilo mjesec dana otkako ga vodim), a vi ostali ko vas jebe!

Evo par prijedloga kaj bi ste si mogli skinut:


Best Of You - Foo Fighters

All My - Foo Fighters

Everlong - Foo Fighters

My Hero - Foo Fighters

Beautiful - Julia

Broken - 12 Stones

In My Head - 12 Stones

Stay - 12 Stones


pa uživajte...




Danas sam prije instrukcija bio na Mimari malo skejtat pa evo kako izgleda "klavir" al sa one druge strane.



Post je objavljen 21.01.2006. u 16:29 sati.