Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/diadras69world

Marketing

Tomorrow, tomorrow, I love you, tomorrow, you're only a day away!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ljudi, sutra je već sutra!!!!!!!! Ne da ne mogu virovat, nego ajme.... al opet koliko god mi je brzo prošlo, opet to nije dovoljno brzo!!
A kakve san ja sriće on sutra neće doć. Ma mogu se kladit. To je ipak moja prokleta srića....
Dakle, da kažem šta je sve danas bilo. Ma pola neću ni reć, je rmi se ne da živcirat tin glupostima, samo ću reć da smo Karla, Antonija, Cvita, Mihaela, mia i ja, skupa kupile poklon, i to kakav..... Molim lijepo, Lime, ako ti se ne sviđa, ima ko će..........
Bile smo poslin na kavu u Đovanija, i doša je Mijin domagoj... A budale!! Obećala san Karli da ću je surta u kampane trisnit ako opet bude šta govorila o onom kretenskom liku za kojeg je bolje da ga je pribolila. Jako će mi teško past... Ha, ha, ha!!!!!!!!
A da, Mia mi se tek danas sitila reć da idemo na piće s Marinon i nekin njegovin prijateljon. Ako ste zaboravili, Marin je najbolji prijatelj od Ivana!!!!!!!!! I onda mi danas glumi senilnost tvrdeči da mi je rekla... A baš nisan raspoložena za ić na piće.... Al moran, još san dužna Mijinoj guzici koja je zbog mene prosidila 40 minuti na ledenom zidu... Ovo ti činin samo zbog te večeri!!!!!!
mia mi je rekla da sutra obučen onu majicu od Badnjaka, pa ću vljda nju. Primjetit ću samo da ope niko nije glasa šta ću obuć.... ZNAN JA DI VI ŽIVITE!!!!!!!!!!!!!!!
Pričala san s Karlon i ona misli da je Andrea laga toj ženskoj da ima curu, al opet.... ne znan šta da mislin, and I simply don't know what to do!!!!!!!
A da, danas san opet vidila onog svog konobara od lita.... majko!!!!!!!!! Ne da je dobar, nego Vin Disel, sakrij se.... Dobro, ipak nemoj!!!
Sutra rođendan počinje u 6, šta znači:krenen 10 minuti ranije, 45 minuti za šminkanje, 20 minuti za obuć se, 1 i po sat za sredit kosu, po ure za jist, uru za otuširat se, po ure izgubin vamo-tamo... CC 5 sati spremanja, znači u jedan se počinjen spremat. A jadna ti san...
Mia, jel vridi ono da popravin šminku kod tebe, jer od 4.30-5 sati pa do 8, ma izgledat ću ka Frankensteinova mlada.....
Sve moje molitve su upućene tome da se sutra buden imala za koga sređivat, da ne budu svi ti satovi sređivanja uludo bačeni.... al straj me da će i oni prohujat s vihoron....
nemojte me sad krivo svatit. ja jesan deprimirana, i grozno mi je šta ne znan šta se događa, ko laže, ko ne laže, ko pije a ko plača, al se niko ne triba brinit za me!!!!!! Pa ja se fenomenalno osječan!! Sad kad me neko pita zašto neman momka, krivin Andreu.... Ne, ma di bi to bilo do mene?!?

Našla san jednu sliku na internetu. Nije ono šta mislite.....
Image Hosted by ImageShack.us
A baze.....
Ne znan šta da van više kažen, tribala bi ja ić leć. Ipak ujutro iden na kavu sa Mijon, marinon i još nekin likon, pa bi mi triba moj beauty sleap, al sumnjan da će mene ikakvo spavanje prolipšat.... Možda samo ako bi me uspavali pa mi napravili par plastičnih operacija dok spavan...
Prije nego šta oden, tila bi zafalit Antoniji i Karli, koje su me danas samo tako oraspoložile, i fala van šta ste me prihvatili takvu blesavu kakva jesan... I puuuuno fala Limenoj, koja nije izabrala stranu na kojoj će bit nakon šta smo se posvađali, već smo joj još uvik svi jednaki!!! Puno te volin! samo nemoj reć da ćemo sutra ić na rock koncert, bila san in na probi i nisu baš nešto.... Ma nisu uopće!! Hepi brzdej!!!
Sad se moran počet gibat put svog kreveta, u kojem ću se opet privrtat do 3 ujutro, u glavi ću opet vrtit film od subote, makar mu ne znan radnju, ne znan mu čak ni žanr- može bit ljubavni, možda će(lako vjerojatno) bit horor, možda drama, ili triler... A možda i porno!!! Nemojte me svatit ozbiljno, evo opet ću ispast kurva... A jebiga, najstariji zanat mi je očito suđen!
Dakle, iden sad, ka i drugi poznati luđaci o kojima je zapisano (Don Quijote), borit se sa vjetrenjačama...
Image Hosted by ImageShack.us
Sweat dreams!!!!!!!!!

Post je objavljen 20.01.2006. u 23:23 sati.