Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/hskzrinjskimostar

Marketing

ZRINJSKI - ZAGREB 2:2

Danas su Plemići odigrali prvu pripremnu utakmicu sa ekipom NK Zagreba, koja se nalazi na pripremama u Međugorju, gdje je susret i odigran i završen rezultatom 2:2.
Na utakmicu nisam mogao otići zbog posla, ali ću vam zato prenjeti analizu jednog vjernog navijača koju je objavio na našem omiljenom forumu.

" Danas je odigrana prva pripremna utakmica sa zagrebom i rezultat je bio 2:2. Mada rezultat u ovakim utakmica nije bitan ali treba znati da je Zagreb odigrao tri utakmice a mi tek prvu i da smo dostojno nosili s njima.
Golman Mitrović uvijek dobar i pokazuje da če ovo biti njegovo prolječe. ODBRANA- Ivo je bio libero dva stopera su bili Gagro danas po meni jedan od boljih. Drugi stoper je bio novak Prodanović malo grub ali jako dobar igrač.
BOKOVI lijevo je bio Zurzinov koji je par puta pokazao da u njemu ima talenta samo treba da ga malo istrpit. Desno je bio Smajić koji je danas bio odličan podsjeća me nekada na tikija skoku kada je harao desnim bokom.
VEZNI RED su činili Žizović danas malo rezerviran Bišćević imao par dobrih dodavanja. Landeka jako pokretljiv veliki trkač borben i srčan svaka ekipa mora imati takvoga igrača Đurić malo rezerviran danas ali bit će bolje i danas jedini igrač u špici po meni veliki igrač LAMINA DIARA VELIKI ZNALAC I VELIKO POJAČANJE
Drugo poluvrijeme pričuve golman Marić imao par dobrih odbrana KARADŽA jako loš danas krivac za gol ali bit će i on bolji RAMOVIĆ danas bez ideje isto kao i AVDIĆ ali me je jedan posebno dojmio a to je PERO STOJKIĆ momak mora dobivat šansu.
Mislim da ova ekipa može opet do titule i mnogi su se danas složili da se ovde vidi rad BAKE jer je ova momčad jako dobro posložena i da te u borbu za vrh krenut bez imalo grča. Imamo dobar raspored i mislim da je drugo kolo u širokom naša istina i da ako to pobjedimo da smo prvaci i da će se opet oriti.
ŠTA RADIM OD SEBE SVE OVE GODINE ALI NEMA VEZE ZRINJSKI MOJ ZRINJSKI ZRINJSKI MOSTAR ŠAMPION.
LIJEPO IME ZRINJSKI ZRINJSKI BOG GA ZIVIO MNOGO LJETA DOBAR BIO MNOGO LJETA ŽIVIO. "

"ULTRAS CENTAR 2"


Idemo dalje...


Post je objavljen 20.01.2006. u 19:56 sati.