Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ogromnosmece

Marketing

uspija odolit .. .koji pakal

Ala nemogu virovat drugi dan da nisam pusija a jos sam uz to uspija odolit iskusenju da zapalim trubu posli skole , koja spreha al nemogu virovat kolko mi je malo trebalo da zapalim .
Da me pita mozda jos par puta sigurno bi reka ;"Daj jesi zarola tu trubu vise!!! ", al sam uspija pobic na bus usa u 17damnajsku koja mi staje isprid skole i mislija cilo fucking vrime .. . nesmim zapalit , nesmim zapalit , ali stvarno nesmim zapalit ...........
I izadjem na pazaru dodjem do preeepunog i "Duje" a i "Duje_No.1"
u kojem sam osta i zasija na barsku stolicu narucija pivo i gleda nadrkanu konobaricu koju su ispizdili neke razmazene djevojcice koje su sidile na dva stola a bilo ih je 5 sta uopce nije uredu a i jos usto je necija borsa doslovno stala nasredini kafica preko koje sam skoro i ja slomija nogu a komoli konobarica koja je mogla zaribat vilicom i tacnom , casama , kavom i svim sta je mogla imat na tacni po podu .
I nisat pijuckam ja lagano pivu gledam Nikija kako gubi na Poker aparatu a Acu (hamdiju) kako dize pare posli Nikija koji je skoro rumba cili kafic da ga ja nisam smirija jer je izgubija 100 kn. a treba mu veceras za pit no uglavnom NAJGORA stvar od svega je bila kad mi je stari prijatelj iz Spinuta gdje sam prije zivija ponudija da zapalim sa njim i jos jednim tipom skunk na kenjari .. . ajmee bolesti mislija sam se .. . znojia od muke ocu li ili necu zapalit i nakraju me spasija materin poziv ajme koje olaksanje mi je doslo to je nesto strasno !!!
E mater me zove i govori :" Evo mene na pazaru jesi u Duje ako jesi daj amo ca popit kavu negdi ".
A vidis mene gladan ka pas zivcan kaaaa ajme neznam kako da vam opisem osjecaj cak nije ni zivcanost nego neka pomjesanost izmedju onoga osjecaja kad vas pece savjest , zivcanosti , napetost odnosno moga bi rec jednostavno da je kriza iako neosjecam tolku potrebu da zapalim , vise je stvar u meni i mom stavu to sam skuzija al svejedno mi nije svejedno kuzite ... vidite da sam poceja pisat nebuloze e da se vratimo uglavnom ja materi odgovaram ;" ok ok u duje sam daj dolazim odma kupit ces mi nesto za ist pa cemo posli na pice !!!"
Tolko me bolija drob da se skoro nisam srusija i kupi mi mater pitu u bosanca na limenima i odemo na kavu na rivu tu popricamo popijemo pice i nazad doma koji pakal
Image Hosted by ImageShack.us

Post je objavljen 20.01.2006. u 16:47 sati.