Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/diadras69world

Marketing

An alien on a blog....

Očito da mene ovde apsolutno niko ne kuži!!!! Mia piše posteve i komentare u stilu ko da ja sebi doma sičen vene, Lime me malo više kuži, al nisan ni njoj jasna do kraja.... Pa dobro, šta je vama?? Ako vi moje bacanje s ponistre i sve ostale nebuloze svačate ozbiljno, pa ko da me ne poznajete!!!
Ja san happy jer san napokon ona stara: zaljubljena do nebesa, pa makar to značilo da patin ka najgora stoka!!!! To je nešto šta vi još niste svatili. Ljubav, pa makar ona bila i neuzvračena je još uvik nešto najlipše šta ti se može dogodit, koliko god to glupo i nestvarno zvučalo.... Bar je tako na mojoj planeti!!!!
Bolje je i loše se osjećat, nego nikako, pa bar znaš da si živ. Uzmi primjer da padne stablo tebi na nogu. I sad: jel bolje osjećat neznan kako jaku bol ili ne osječat ništa?? Pa naravno da je bolje da urlaš od bolova, jer ako ne osječaš ništa, budalo, vjerojatno su svi živci prekinuti i amputirat će ti tu jebenu nogu!!!!!!!!!!!!!!!!!! I fala na pitanju, ja bi još neko vrime živila sa srcen....
Ako već ne kužite šta oću reć, onda se jednostavno ne zamarajte glupostima, LIVE AND LET LIVE!!!! Ja uživan sama sa svojom boli, deprom, čime god!!!
I oš jedan put: FALA SVIMA, AL NE MORATE SE BRINIT ZA MENE!!!!!!!!! Šta ste stvarno mislili da ću se ubit i olakšat van muke?! A ne, patit ćete vi još duuuuuuugo s menon....... Kunjava misa =Đ

Post je objavljen 20.01.2006. u 14:14 sati.