Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/freestyler

Marketing

Keys to the World



"Samo se Richard Ashcroft i Liam Gallagher mogu osjećati kao Isus. Mi smo jedini za karijere dodirnuli toliko puno ljudi koji su mogli osjetiti snagu naših dodira. Osjećam se kao čovjek s misijom. Ovdje sam na sceni kako bih upotrijebio sve alate i talent koji imam da bih ljude odveo na viši nivo." Richard Ashcroft, The Sun (da, da isti taj prethodno navedeni Ashcroft ;) *

Neznam da li me je ovotjedno vrlo često slušanje Richarda Ashcrofta i njegovog novog albuma Keys to the World odvelo na neki viši nivo, kao što nezam ni to da li su me na više nivoe vodila njegova prethodna dva albuma Alone With Everybody iz 2000. godine, kojim je dosegao i prvo mjesto britanske liste albuma i Human Conditions iz 2002. godine koji se na toj istoj britanskoj listi uspio popeti do trećeg mjesta, ali znam da sam sve ove godine jako uživao u njegovoj glazbi i da sam nebrojeno puta zavrtio neku od njegovih pjesama od kojih 'A Song for the Lovers' sasvim sigurno spada među meni najdraže i najljepše pjesme uopće.

Preslušavajući novi album, koji će se u trgovinama (barem u Velikoj Britaniji) naći u ponedeljak 23.01. užitak nije nestajao, jedan od mojih omiljenih autora njonjavih pjesama** napunio je album sa deset po meni jednako dobrih pjesama od kojih najavni singli Break the Night With Colour već danima vrlo često možete slušati na većini radio postaja.

Evo ovdje ovog petka (još uvjek me drži ideja da petkom pišem o glazbi koja me je tijekom tjedna zaokupljala) izdvajam i sviram naslovnu stvar Keys to the World.


S ključevima svijeta ili bez njih, svejedno, svakako uživajte :)


Sviralo : Richard Ashcroft - Keys To The World (2006)

* ukradeno s draguljčetovog bloga

** njonjave pjesame (izraz koji sam pokupio od meni jedne jako drage osobe, a koji najbolje objedinjuje slatkasto-tužne, pomalo čak i plačne pjesme kakve uz Ashcrofta rade i Coldplay, David Gray, Travis, a u zadnje vrijeme i James Blunt)

Post je objavljen 20.01.2006. u 08:23 sati.